Ποιος λέει για τον Χατζηχρήστο: «Μέγας και καταπιεστικός εραστής. Πίεζε πολλές κοπέλες…»
Showbiz

Ποιος λέει για τον Χατζηχρήστο: «Μέγας και καταπιεστικός εραστής. Πίεζε πολλές κοπέλες…»

Για όλους τους μεγάλους ηθοποιούς που γνώρισε και έζησε από κοντά μίλησε πασίγνωστος και αγαπημένος ηθοποιός εκείνης της εποχής ο οποίος έβγαλε πολλά... άπλυτα στη φόρα...

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καλλιβωκά ο οποίος μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα θυμήθηκε τον Κώστα Χατζηχρήστο, την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου, την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Βύρων Πάλλη αλλά και τον αγαπημένο Αλέκο Αλεξανδράκη...

Κώστας Χατζηχρήστος

«Μέγας και καταπιεστικός εραστής. Πίεζε πολλές κοπέλες, μέχρι που κάποια στιγμή είχε μία στον θίασο, η οποία ήξερε ζίου ζίτσου. Προσπάθησε να τη ...ρίξει, μία από δω, μία από εκεί, του ρίχνει μία, κάτω αναίσθητος ο Χατζηχρήστος!»

Ρένα Βλαχοπούλου

«Σπουδαία γυναίκα. Όταν τέλειωνε η παράσταση, βγαίναμε μαζί και ο κόσμος έπεφτε κάτω και μας προσκυνούσε. Θεούς μάς έκαναν...»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ήταν καλή ηθοποιός, αλλά πάνω απ' όλα επιχειρηματίας. Η Αλίκη θυσίαζε τα πάντα για το σταριλίκι της. Ήταν σταρ. Όταν έπαιξα για πρώτη και τελευταία φορά στον κινηματογράφο μαζί της, με εκμηδένισε. Ήταν στην ταινία "Ο Μιμίκος και η Μαίρη". Η εποχή που δεν είχαν ξεχωρίσει ακόμη ποιοι ήταν αστέρες και μεγάλοι ηθοποιοί και ποιοι μέτριοι ή κακοί. Ήμασταν όλοι το ίδιο. Κάναμε λοιπόν μαζί ένα ντουέτο. Η μηχανή τραβάει πρώτα τα δικά της πλάνα, επειδή το ζήτησε, μετά γενικά πλάνα και όταν έρχεται η στιγμή να κάνουμε τα δικά μου μαζί της, εκείνη δηλώνει άρρωστη και σηκώνεται και φεύγει. Και ξαναλέω. Μόλις είχε πρωτοβγεί η Αλίκη. ύστερα από χρόνια παίξαμε πάλι μαζί. Στο θέατρο η Αλίκη ήταν υπόδειγμα ηθοποιού. Τρομερός χαρακτήρας».

Βύρων Πάλλης

«Ο Βύρων Πάλλης με πολέμησε και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Παίζαμε μαζί και όμως με αντιπάθησε χωρίς να του έχω κάνει το παραμικρό...»

Αλέκος Αλεξανδράκης

«Στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου ο Αλεξανδράκης ήταν τόσο ωραίος άνδρας, που ο Φίνος είχε έναν μόνιμο υπάλληλο για να τον προστατεύει από τις γυναίκες. Ουρές έκαναν για τον Αλέκο.

Έως κι εγώ που δεν ήμουν ποτέ εραστής και ωραίος, ξύπνησα στη Θεσσαλονίκη με τρεις κοπέλες στο κρεβάτι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved