Ιδιοκτήτρια ινστιτούτου: «Επιλογή της Σαμπρίνας να μην κλειδώσει την πόρτα»
Showbiz

Ιδιοκτήτρια ινστιτούτου: «Επιλογή της Σαμπρίνας να μην κλειδώσει την πόρτα»

Η Σαμπρίνα πήγε σε ινστιτούτο ομορφιάς να κάνει σολάριουμ και εν αγνοία της, ένας άντρας προσπάθησε να την βιντεοσκοπήσει γυμνή.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η ιδιοκτήτρια του χώρου μίλησε στην εκπομπή Μία.
«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν εργάζεται στο ινστιτούτο. Είναι ένας άνθρωπος που είναι φίλος της επιχείρησης, ένας άνθρωπος που είναι πελάτης της επιχείρησης, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχε δείξει δείγματα παραβατικότητας και σας λέω ότι δεν ήταν υπάλληλος της επιχείρησης. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την θέση της τραγουδίστριας, δεν υπάρχει μισθωτική σχέση μεταξύ του κυρίου που έπραξε αυτό το γεγονός με την επιχείρηση. Γι΄αυτό άλλωστε δεν βάλλεται η επιχείρηση. Η Σαμπρίνα μπήκε να κάνει σολάριουμ. Οι χώροι του σολάριουμ δεν είναι αυτοί που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Είναι αρκετά μεγάλοι, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι μικρά δωματιάκια που έχουν σολάριουμ μέσα. Επέλεξε η ίδια να μπει χωρίς να κλειδώσει την πόρτα με τις ειδικές ασφάλειες που παρέχονται από πίσω, και προφανώς εισήλθε στον χώρο ο συγκεκριμένος πελάτης και βιντεοσκόπησε. Η τραγουδίστρια επέλεξε να μπει μέσα χωρίς να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη ασφάλεια. Αυτό ήταν θέμα επιλογής της. Είχε τοποθετήσει μια καρέκλα πίσω, από την ενημέρωση που έχω και όσες φορές είχε εισέλθει στο χώρο, είχε πει ότι δεν θέλει να κλειδώνει την πόρτα, γιατί νιώθει ένα φόβο μέσα. Είχε επιλέξει η ίδια να μην κλειδώνει την πόρτα» τόνισε στην εκπομπή Μία.
Ο δικηγόρος της Σαμπρίνας δήλωσε: «Καταθέσαμε μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου. Το ινστιτούτο μας υπέδειξε το όνομα και το επώνυμο του. Το ινστιτούτο γνώριζε ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος και ποιος ήταν ο ρόλος του στο συγκεκριμένο χώρο. Βεβαίως και έχει σχέση με τον χώρο! Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου είναι λογικό να θέλει να μην έχει καμία αστική ευθύνη !Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Σαμπρίνα δεν είχε κλείσει την πόρτα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του 11χρονου γιου της Σαμπρίνας. Φανταστείτε σε τι κατάσταση βρέθηκε το παιδάκι. Το κινητό έχει παραδοθεί στις Αρχές ως πειστήριο και θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ώστε να αναλυθεί και το προϊόν του θα αποτελέσει μέρος της δικογραφίας που θα σχηματιστεί. Ο άνθρωπος αυτός δεν ήρθε τυχαία εκεί! Και δεν γνωρίζουμε αν αυτό το έκανε μόνο στη Σαμπρίνα ή και σε άλλες γυναίκες!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved