Φαίη Ζαφειράκου: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της!
Showbiz

Φαίη Ζαφειράκου: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της!

Μεταβατική περίοδο διανύει στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον γνωστό στιχουργό και μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Κομπόση, με τον οποίο έχουν έναν γιο τριών ετών, τον μικρό Νικόλα.

Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή όταν το 2006 πρωταγωνίστησε στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά», μίλησε για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη στη ζωή της. «Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος», παραδέχεται στη Real η ηθοποιός που έχει μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με τον γιο της. Παράλληλα προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή της στον καλλιτεχνικό χώρο.
Όταν τον Μάρτιο του 2012 κρατούσε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της, αποφάσιζε να αφοσιωθεί στον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, δηλώνοντας συγχρόνως απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της.
Από τότε όμως έχουν αλλάξει πάρα πολλά και η ίδια είναι αποφασισμένη να ασχοληθεί ξανά με αυτό που αγαπάει πολύ, την υποκριτική. «Προχωράμε μπροστά και εγώ και ο Ανδρέας, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι ο γιος μας να μεγαλώσει σωστά», τονίζει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Αυτό που θα μας ενώνει για πάντα άλλωστε στη ζωή μας θα είναι ο γιος μας. Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πολύ. Ακόμα και τώρα που είμαστε χωρισμένοι υπάρχει αγάπη και από εμένα και από εκείνον».
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί τον Απρίλιο του 2011 σε μια απόδραση που είχε κάνει με κοινή παρέα στο Ναύπλιο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Λίγους μόλις μήνες μετά η ηθοποιός έμεινε έγκυος και τόσο η ίδια όσο και ο γνωστός στιχουργός έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι. Πέρυσι το καλοκαίρι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους. Σύμφωνα με ανθρώπους που τους συναναστρέφονταν εκείνο το διάστημα, έκαναν προσπάθειες για να ξεπεράσουν την κρίση, όμως δεν τα κατάφεραν. «Το μέλλον μόνο μπορεί να δείξει αν ένας χωρισμός είναι οριστικός», λέει η Φαίη Ζαφειράκου στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved