Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είπε: «Με τον άντρα μου είμαστε μαζί, αγαπιόμαστε, αλλά δεν μένουμε μαζί»
Showbiz

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είπε: «Με τον άντρα μου είμαστε μαζί, αγαπιόμαστε, αλλά δεν μένουμε μαζί»

Η ηθοποιός θέλει τη συντροφικότητα αλλά όχι τη σύμβαση του να είσαι συνέχεια με τον άλλον.

Η Νένα Μεντή σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι δεν μένει στο ίδιο σπίτι με τον άντρα της.

Οι άντρες που σας ερωτεύτηκαν πώς το αντιλαμβανόντουσαν αυτό;

«Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις… Δεν πιστεύω πολύ στον έρωτα παρόλο που έχω ερωτευτεί πολύ. Απ’ τα πιο δυνατά συναισθήματα είναι ο έρωτας. Αλλά επειδή γρήγορα ξεθυμαίνει και ξεφουσκώνει, νομοτελειακά γίνεται αυτό, θεωρώ ότι η αγάπη, αυτό που μένει είναι πολύ πιο σημαντικό, πολύ πιο δύσκολο. Γιατί για να αγαπήσεις τον άλλο πρέπει να αγαπάς εσένα. Πρέπει να τον νοιάζεσαι και να τον φροντίζεις και να τον προετοιμάζεις για να αγαπήσει. Αυτό το μαθαίνει η παιδική ηλικία, το σπίτι, οι γονείς».

Εσείς δεν θέλατε ποτέ να φτιάξετε μια τέτοια οικογένεια, πιο «κανονική»;

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος, η συμβίωση ή να πάμε σε μια εκκλησία. Το ρομαντικό είναι να μην κάνεις γάμο, όχι να κάνεις. Ο γάμος είναι μια σύμβαση. Με τον δεύτερο άντρα μου είμαστε μαζί, αγαπιόμαστε, αλλά δεν μένουμε μαζί. Δεν μας αρέσει η φθορά. Δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αυτό. Εμάς αυτό δεν μας ενοχλεί, αν δηλαδή είναι 5 δρόμους μακριά, δεν σημαίνει πως δεν μ’ αγαπά».

Και κάτι τελευταίο. Πώς θέλετε να σας θυμούνται ύστερα από 50 χρόνια;

«Καθόλου δεν θέλω να με θυμούνται. Δεν κρατάω αρχείο, δεν έχω φωτογραφίες. Τώρα που υπάρχω και κάνω πράγματα χαίρομαι που ο κόσμος με αγαπά και με εκτιμά. Αυτό το εισπράττω και μου αρέσει. Και αυτό μου αρκεί».

Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved