Το ντουέτο του Τσαλίκη με τον  Mohombi
Showbiz

Το ντουέτο του Τσαλίκη με τον Mohombi

Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας καλλιτέχνης συνεργάζεται μ’ έναν από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή stars του εξωτερικού.

Η συνεργασία Τσαλίκη - Mohombi δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, μιας και ο τελευταίος αυτή τη στιγμή διανύει μια από της κορυφαίες στιγμές της καριέρας του αφού το τραγούδι του ''I need your love'' βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts σε περισσότερο από 60 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Ο Mohombi και η ομάδα του βρέθηκαν στην Κύπρο για τέσσερις ημέρες όπου φιλοξενήθηκαν από το Dome hotel στην Αγία Νάπα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εμφάνιση Τσαλίκη - Mohombi στο Dolce club στη Λεμεσό την Τετάρτη 1 Ιούλιου, όπου και παρουσίασαν το καινούργιο τους τραγούδι με τίτλο ''OLE'' και αποθεώθηκαν από το κοινό της Κύπρου.
Και έκαναν και τα γυρίσματα Video clip των 2 καλλιτεχνών στην Αγία Νάπα φτάνοντας μέχρι και την Λεμεσό.
Την όλη παραγωγή του τραγουδιού και των γυρισμάτων έχει αναλάβει ο μάνατζερ του Γιώργου Τσαλίκη, Μάριος Χαπέρης και η συνεργάτιδα τους Λουκία Παύλου. H σκηνοθεσία του τραγουδιού ειναι του Louis Gabriel . Στο video clip συμμετέχει η τραγουδίστρια Άννα Ηρακλέους που έχουμε γνωρίσει μέσα από τη συνεργασία της με Τσαλίκη στο τραγούδι ''Θα με Τρελάνεις'' και το πανέμορφο μοντέλο Σουζάνα Πασεινίδου που έδωσε το στίγμα της στο Video Clip. To styling των 2 καλλιτεχνών ανέλαβε ο Gregory Morfi.

Πάρτε μια γεύση από το Teaser που μόλις έχει κυκλοφορήσει και από φωτογραφικό υλικό τόσο από τα γυρίσματα του Video Clip όσο και από την κοινή εμφάνιση των 2 καλλιτεχνών στη Λεμεσό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved