Μπέσυ Μάλφα: «Ο ψυχίατρος είναι λίγο ταμπού»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Ο ψυχίατρος είναι λίγο ταμπού»

Το φετινό καλοκαίρι η Μπέσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τον Αλέξανδρο Ρήγα στην κωμωδία «Χωρίζουμε λέμε» των Ρήγα - Αποστόλου, σε σκηνοθεσία Αποστόλου, στο θέατρο «Αθηνά».

Η οικονομική κρίση σκοτώνει τον έρωτα;
«Η καθημερινότητα είναι έτσι κι αλλιώς πολύ σκληρή. Αυτό που με ρωτάτε δεν το γνωρίζω στατιστικά, αυτό που βλέπω είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα μπορούν ή να ενώσουν ένα ζευγάρι -σε μικρό ποσοστό- ή να το χωρίσουν» τόνισε στο Τηλέραμα.
-Ένα παιδί περισσότερο ενώνει;
«Παλιότερα ναι. Όσο προχωρούσαν οι εποχές, δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί, να μην πω ότι τους χώριζε. Τώρα οι σχέσεις είναι σε μεταβατικό στάδιο».
-Τι γεύση σας αφήνει η εποχή μας;
«Είναι πολύ περίεργη εποχή. Εμένα η λέξη που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο είναι η αντίσταση, σε όλα τα θέματα, στη δουλειά, στη ζωή, σε θέματα υγείας.... Το υπαρξιακό είναι πολύ μεγάλο θέμα, αλλά νομίζω ότι ως λαός, σε αυτήν τη χώρα της θάλασσας και του ήλιου, δεν το βάζουμε κάτω».
- Εσείς όμως αγαπάτε το Λονδίνο...
«Μου αρέσει για το θέατρο. Και επειδή είμαι κατεξοχήν παιδί του θεάτρου, δεν είμαι αντικειμενική...»
-Πόσα μπορεί να λύσει ένας ψυχίατρος;
«Ο ψυχίατρος είναι λίγο ταμπού. Το λέω εγώ, που δεν έχω πάει, γιατί έχω το θέατρο, που το θεωρώ πολύ σημαντική εκπαίδευση, όπως και την παιδεία...Όλα από εκεί ξεκινάνε. Δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας χρειάζεται ψυχίατρο, χρειάζεται επαναπροσδιορισμό».
-Ως μέλος της κριτικής επιτροπής του τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 «YFSF», απολαμβάνατε τον ρόλο;
«Πολύ. Αισθάνομαι πολύ άνετα, μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, χαίρομαι γιατί είναι σαν να πηγαίνουμε σε ένα πάρτι και ταυτόχρονα υπάρχει μια πολύ σοβαρή δουλεία από πίσω... Και έχω πίστη ότι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και θα με ξαναφωνάξουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved