Βανέσα Αδαμοπούλου: Γεννάει τον Δεκαπενταύγουστο!
Showbiz

Βανέσα Αδαμοπούλου: Γεννάει τον Δεκαπενταύγουστο!

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου μετράει αντίστροφα τις ημέρες για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση.

«Γεννάει τον ∆εκαπενταύγουστο», αποκαλύπτει στη Real πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της τραγουδίστριας η οποία λίγες ηµέρες πριν από τον τοκετό απολαµβάνει µαζί µε τον αγαπημένο της, τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας ολιγοήµερες αποδράσεις κοντά στην Αθήνα.
Ο ερχοµός του παιδιού προέκυψε εντελώς τυχαία και το θετικό είναι πως είχε µια ευχάριστη εγκυµοσύνη που έκανε τους εννιά µήνες να κυλήσουν οµαλά. «Συνέχισε όλες της τις δραστηριότητες, εκτός από τους πρώτους µήνες που είχε ναυτίες. Τώρα όµως ξεχάστηκαν αυτά, γιατί οι υπόλοιποι µήνες κύλησαν οµαλότατα», συµπληρώνει η ίδια πηγή. Μάλιστα το ζευγάρι στα µέσα Ιουλίου ταξίδεψε στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησε την πρεµιέρα της τραγωδίας «Αίας» του Σοφοκλή µε πρωταγωνιστή τον Νίκο Κουρή.
Σίγουροι για το επόµενο βήµα, έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης περιµένουν µε ανυποµονησία το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι αγόρι. «Ο Ιωάννης θα είναι πολύ καλός µπαµπάς», λέει η Βανέσα στο κοντινό της περιβάλλον, µε τον ηθοποιό να είναι πολύ προστατευτικός απέναντί της και να ανυποµονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον γιο του. Πράγµατι, το ζευγάρι περιµένει αγόρι, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η τραγουδίστρια πρόσφατα, απαντώντας στην καλή της φίλη Σύλβια ∆ελικούρα µέσω του Facebook.
Οι ετοιµασίες για το δωµάτιο και όλη την προίκα άργησαν λίγο να τελειώσουν, γιατί το ζευγάρι ήθελε να πάει πρώτα τις διακοπές του. Πρόκειται για δύο άτοµα που προτιµούν να ζουν την κάθε στιγµή της ζωής τους µε τη χαλαρότητα που απαιτείται ώστε να τις απολαµβάνουν.
Το γεγονός ότι το παιδί έχει πάρει θέση δίνει τη δυνατότητα στην τραγουδίστρια να γεννήσει µε φυσιολογικό τοκετό. Ο Ιωάννης θα είναι µέσα στην αίθουσα και φυσικά θα απαθανατίζει τις υπέροχες αυτές στιγµές. Προς το παρόν, το µόνο που δεν απασχολεί τη Βανέσα είναι τα 12 κιλά της εγκυµοσύνης, γιατί άλλωστε τα έχει πάρει οµοιόµορφα και δεν φαίνονται άσχηµα πάνω της.
Το ζευγάρι, σύµφωνο στα πιστεύω του, δεν σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο θέλουν να βαπτίσουν τον γιο τους. «Ισχύει ότι δεν θέλουν να κάνουν γάµο, αλλά για τη βάπτιση είναι και ο Ιωάννης και η Βανέσα θετικοί. Ακόµη όµως είναι πολύ νωρίς για να µιλούν για τις λεπτοµέρειες του µυστηρίου, ωστόσο το µόνο σίγουρο είναι ότι η νονά θα είναι η αδερφή της Βανέσας», περιγράφει το ίδιο πρόσωπο.
Μπορεί ο ερχοµός και το πρώτο διάστηµα µε το παιδί να µονοπωλούν το ενδιαφέρον της τραγουδίστριας, ωστόσο βρίσκει τον χρόνο να συζητά και να αναζητά τραγούδια µε τα οποία θα επανέλθει στα µουσικά δρώµενα. Στα σχέδιά της είναι να καθίσει τους δυο-τρεις πρώτους µήνες αποκλειστικά µε το παιδί, να αφιερωθεί στον θηλασµό και στην ανατροφή του και στη συνέχεια να εξετάσει την επιστροφή της στο τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved