Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Ήθελα να πω απλά να μη φοβηθούμε και να μην το βάλουμε κάτω»
Showbiz

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Ήθελα να πω απλά να μη φοβηθούμε και να μην το βάλουμε κάτω»

Ποια η σχέση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη με τα social media; Είναι φανατικός χρήστης ή μετριοπαθής;

«Καλά είναι όλα όταν γίνονται με μέτρο. Έχω τη σχέση που δεν με αρρωσταίνει ενώ δεν με κρατά και απόμακρο ή σνομπ. Είναι υγιής, νομίζω, η επαφή μου με τα μέσα αυτά» τόνισε στο TV Έθνος.

-Συμμετείχατε σε διαφήμιση. Ήταν οικονομικοί (ή όχι) οι λόγοι που σας έκαναν να πείτε το «ναι»; Πόσο απενοχοποιημένα το πράξατε;

«Ήταν μια πολύ ωραία δουλειά σε μια περίοδο που ήθελα να εκφράσω κάτι πολύ σημαντικό. Ήταν στην αρχή της κρίσης και ήθελα να πω απλά να μη φοβηθούμε και να μην το βάλουμε κάτω. Να μείνουμε αισιόδοξοι και χαρούμενοι έστω κι αν οι απώλειες ήταν μεγάλες και ισχυρές τόσο σε πραγματικό όσο και σε ηθικό και αξιακό επίπεδο. Ο ρόλος του Θανάση μού έδωσε τη δυνατότητα να φωνάξω αυτό που ένιωθα ότι είχαμε ανάγκη. Και ο κόσμος τον αγάπησε αυτόν τον τύπο γιατί του θύμισε τον εαυτό του. Δεν υπήρξαν ενοχές ή σκέψεις από τη στιγμή που οι παραγωγές διαφημιστικών είναι ισάξιες ταινιών και από τη στιγμή που ένας μέσος ηθοποιός για να επιβιώσει χρειάζεται να κοιτάξει, όσο του επιτρέπει η αξιοπρέπειά του, χωρίς παρωπίδες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved