Kάτια Νικολαϊδου: «Τη ζωή μου την παίρνω στα χέρια μου»
Showbiz

Kάτια Νικολαϊδου: «Τη ζωή μου την παίρνω στα χέρια μου»

Για τις περιόδους που δεν χτύπαγε το τηλέφωνο της για δουλειά αλλά και πώς αντιμετωπίζει τις δύσκολες αυτές καταστάσεις, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κάτια Νικολαΐδου.

«Οι ηθοποιοί δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι κάθε έξι μήνες άνεργοι και να περιμένουν πότε θα τους κάτσει η καλή δουλειά. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω οτιδήποτε για να επιβιώσω, και δεν ντρέπομαι ούτε και φοβάμαι. Τη ζωή μου την παίρνω στα χέρια μου»
Ήσουν πάντα αισιόδοξο άτομο; «Από μικρό παιδί. Και η μαμά μου κάποιες φορές μου λέει: «Μη σου φαίνεται περίεργο, γεννήθηκες έτσι». Ήξερα τι ήθελα από μικρή και το διεκδικούσα. Σίγουρα δεν μπορείς να τα έχεις όλα, αλλά όταν χάνεις μια μάχη δεν χάνεις και τον πόλεμο»
Δεν σε έχει κουράσει να δίνεις συνέχεια μάχες; «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που όταν ήρθαν πολλές δυσκολίες μαζί ευνουχίστηκα, αλλά για λίγο. Την επόμενη μέρα πάλι σηκώθηκα και χαμογέλασα... Παίρνω δύναμη από το θεό και από την οικογένεια μου, τον αδελφό μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου... Είμαι τυχερό άτομο», εξομολογείται η ηθοποιός στο You.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved