Μίνα Αδαμάκη: «Με τρομοκρατεί η ευθύνη ενός παιδιού»
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: «Με τρομοκρατεί η ευθύνη ενός παιδιού»

Η Μίνα Αδαμάκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν της λείπει ένα παιδί από τη ζωή της.

Υπάρχει κάτι που λείπει απ’ τη ζωή σας σήμερα;

«Αλλιώς αντιμετωπίζεις τα πράγματα μεγαλώνοντας... Όταν είσαι νέος τα θες όλα και τώρα. Είσαι ανυπόμονος, λαίμαργος, έχεις μια πλεονεξία. Όλα είναι σύμφυτα με τη νεότητα. Μεγαλώνοντας αυτό μεταλλάσσεται. Έχεις μια άλλη, ουσιαστική εκτίμηση των πραγμάτων. Έχω συνειδητοποιήσει πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, ούτε μπορείς να τα έχεις όλα και αυτό μπορεί να είναι καλό. Να επιθυμείς κάποια δηλαδή πράγματα, να τα σκέφτεσαι, να τα φαντάζεσαι και να είσαι δημιουργικός σε αυτό».

Μια αγκαλιά το βράδυ, ένα παιδί δεν σας λείπουν;

«Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα κανονικά… Ίσως να μου άρεσε να είμαι κόντρα στα πρέπει. Είναι και ο χώρος τέτοιος που είναι πιο ανεκτικός, δεν υπάρχει αυτός ο κοινωνικός ρατσισμός εάν δεν παντρευτείς. Αυτά τα πράγματα είναι να το ‘χεις. Εγώ δεν το έχω πολύ. Μου αρέσουν τα παιδιά αλλά… εκ του μακρόθεν. Με τρομοκρατεί η ευθύνη ενός παιδιού, μια ευθύνη που δεν τελειώνει ποτέ».

Εάν τέλειωνε τώρα η ζωή σας και κοιτάζατε πίσω; Τι θα έβγαζε η σούμα;

«Δεν θέλω να κοιτάξω πίσω. Ούτε νομίζω πως θα κάνω σωστή αποτίμηση. Μονίμως έχω την αίσθηση ότι κάτι λείπει και αυτό κυνηγάω. Όχι με την έννοια της στέρησης αλλά λες και χρειάζεται κι άλλο, να είναι τέλειο. Το τέλειο είναι το τελικό, το τέλος».

Πηγή: Οmikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved