Βαρβάρα Λάρμου: «Έχω βιώσει δύσκολες σχέσεις»
Showbiz

Βαρβάρα Λάρμου: «Έχω βιώσει δύσκολες σχέσεις»

Η Βαρβάρα Λάρμου μιλά για την προσωπική της ζωή.  Την έχουν κάνει ποτέ τα συναισθήματα ό,τι ήθελαν; Αφήνεται εύκολα σ’ αυτά ή είναι περισσότερο άνθρωπος της λογικής;

«Πλέον αναγνωρίζω και τα δυο. Κάποιες φορές τα έντονα μου συναισθήματα που με κατακλύζουν και άλλες την ανάγκη μου για εκλογίκευση και «τακτοποίηση». Ισορροπώ όταν είμαι σε επαφή και με τα δυο. Πιστεύω ότι η προσπάθεια διαχείρισης των καταστάσεων με «λογικό» τρόπο μόνο είναι περιοριστική, βαρετή και άχρωμη όπως επίσης και ο ακραίος συναισθηματισμός μπορεί να είναι καταστροφικός» τόνισε στο Down Town Κύπρου.

-Έχεις ζήσει κι εσύ καρμικό έρωτα, όπως η Αναστασία με τον Ματθαίο;

«Πιστεύω δυο άνθρωποι βιώνουν δυσκολίες εξαιτίας των «ανοιχτών λογαριασμών» τους, του καθενός προσωπικά από το παρελθόν, όπως επίσης και της δυναμικής που δημιουργείται με τον συνδυασμό τους. Και εννοείται βέβαια και οι συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και στην περίπτωση του Ματθαίου και της Αναστασίας. Οι «καρμικές» σχέσεις επιμένουν να υφίστανται παρόλη τη δυσκολία τους. Έχω βιώσει δύσκολες σχέσεις που, ναι, αν θέλουμε μπορούμε να τις ορίσουμε ως «καρμικές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved