Ο «Σουλεϊμάν» φοβάται μην τον αφήσει η γυναίκα του
Showbiz

Ο «Σουλεϊμάν» φοβάται μην τον αφήσει η γυναίκα του

Ο Χαλίτ Εργκέντς σε συνέντευξή του μίλησε για την σύζυγό του, Μπεργκιουζάρ Κορέλ και την αρχή της σχέση τους.

Μήπως αυτό τελικά είναι το μυστικό;

«Όχι. Η εμφάνιση παίζει ρόλο μέχρι σε ένα σημείο. Μετά από αυτό όλοι κοιτάνε ηώς κάνεις τη δουλειά σου. Κανείς δεν μπορεί να στηρίξει κάποιον για τα όμορφα μάτια του. Άλλωστε δεν θεωρώ τον εαυτό μου όμορφο».

Οι γυναίκες είναι ο ευεργέτριές σου;

«Η Μπεργκιουζάρ είναι ο ευεργέτριά μου».

Αλήθεια, πώς είναι η αγάπη σας;

«Είναι κάτι που δεν είναι όλοι προορισμένοι να ζουν. Η μοίρα μας με την Μπεργκιουζάρ γράφτηκε μαζί. Στην αρχή είχα γνωριστεί με τη μητέρα και τον πατέρα της, μάλιστα είχα δουλέψει μαζί τους. Τότε ήμουν γύρω στα 20. Η Μπεργκιουζάρ ήταν 12 χρόνια μικρότερη, δεν είχαμε γνωριστεί τότε, πιθανόν να πήγαινε ακόμη σχολείο. Πέρασαν χρόνια, και την ξαναείδα τυχαία ενώ αργότερα βρεθήκαμε ξανά στο πλατό της σειράς “Χίλιες και μία νύχτες”. Αμέσως αντιληφθήκαμε ότι υπήρχε πάντα η χημεία ανάμεσά μας».

Προφανώς σου άρεσε χρόνια πριν...

«Ναι, αλλά είναι μία πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Δεν έκανε φανερό εύκολα το τι ήθελε. Προφανώς να ήταν και άτολμη. Όπως καταλαβαίνεις, και εγώ προχώρησα φυσικά. Μετά έκανα κάποιες σχέσεις, παντρεύτηκα κιόλας. Στη ζωή για κάθε ωραίο πράγμα πληρώνεις ένα τίμημα. Εμείς για αυτόν τον έρωτα ακόμα πληρώνουμε, αφού όλοι, γνωστοί και άγνωστοι, μπορούν να μιλάνε για τη σχέση μας. Είμαστε εκτεθειμένοι σε άμεσες ύβρεις και συκοφαντίες. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι αδικούν την Μπεργκιουζάρ .Όταν άρχισε η αγάπη μας, κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν την Μπεργκιουζάρ ως τη γυναίκα που τελείωσε τον πρώτο μου γάμο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι απολύτως άδικο να τη χαρακτηρίζουν ως μια γυναίκα που διαλύει οικογένειες. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και αυτό είναι η καλύτερη απάντηση. Έχουμε κλείσει τα αυτιά μας και παραμένουμε οικογένεια αγκαλιασμένη. Πάρα πολλοί άνθρωποι λένε ανούσιες κουβέντες. Έχουμε αποφασίσει, όμως, να μην καβγαδίζουμε με αυτούς τους ανθρώπους. Προτιμούμε να ξοδεύουμε την ενέργεια μας στην αγάπη μας, παρά σε αυτούς. Δυστυχώς, οι άνθρωποι μας βλέπουν σαν ανοιχτό στόχο. Πετούν βόμβες μέσα στο σπίτι μας συνεχώς».

Φοβάσαι μήπως σε αφήσει και φύγει;

«Φυσικά και φοβάμαι. Δεν θέλω ούτε να περνάει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Τίποτα και κανένας μας δεν είναι δεδομένος στη ζωή μας»,δήλωσε στο «mytv».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved