Καλομοίρα: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της και το συγκλονιστικό της κείμενο
Showbiz

Καλομοίρα: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της και το συγκλονιστικό της κείμενο

Ο γιος της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη, ο μικρός Δημήτρης ήρθε αντιμέτωπος με μια σοβαρή ασθένεια και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και έμεινε δυο μήνες!

Τώρα ο Δημήτρης αναρρώνει στο σπίτι με τους γονείς και τον αδελφό του και η Καλομοίρα θέλησε μέσα από ένα συγκλονιστικό κείμενο να μιλήσει για την ασθένεια του γιου της.

Όταν ο γιος της βγήκε από το νοσοκομείο η Καλομοίρα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε: "Η αγάπη τα γιατρεύει όλα! Δώστε αγάπη, υγεία, δύναμη, χαρά".

Τώρα μέσα από ένα κείμενό της αναφέρει: “Ο μικρός Δημήτρης ήταν στο νοσοκομείο για δυο εβδομάδες και επιτέλους τον έχουμε κοντά μας στο σπίτι τις τελευταίες δυο εβδομάδες (μετά την έξοδο από την κλινική). Είμαστε τόσο χαρούμενοι και ανακουφισμένοι που πηγαίνουν όλα καλά. Όταν τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο με προβλήματα στην αναπνοή και πεσμένα βλέφαρα, οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από την ασθένεια Myasthenia Gravis. Πρόκειται για μια ασθένεια νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε μικρές ηλικίες, αλλά εμείς νιώθουμε ευγνωμοσύνη που πήγαν όλα καλά και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι στη ζωή μας”.

Και τόνισε: “Είναι όλοι ήρωες σε αυτά τα νοσοκομεία και αξίζουν το σεβασμό μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Ο Γιώργος και εγώ θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές μας για την αγάπη και τη στήριξή τους σε αυτόν τον αγώνα μας. Σε μια δύσκολη στιγμή, μια καλή κουβέντα πάντα βοηθά και μας δίνει ελπίδα και δύναμη, όταν το χρειαζόμαστε”.

Η τραγουδίστρια υπογράμμισε: “Η δύναμη, το κουράγιο και η αγάπη τους μας άγγιξε. Πάντα εύχομαι να είναι καλά τα παιδιά και πηγαίνω στο νοσοκομείο για να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους, αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο γιος μας είχε το πρόβλημα υγείας τώρα και εμείς νιώσαμε απερίγραπτο πόνο. Εύχομαι κανένας γονιός να μην ζήσει κάτι τέτοιο . Αυτές τις στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία μας. Εύχομαι να βρεθούν θεραπείες για όλες τις ασθένειές και να μας φυλά ο Θεός”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved