Λευτέρης Βαζαίος: "Χρωστάω μόνο στη μάνα μου"
Showbiz

Λευτέρης Βαζαίος: "Χρωστάω μόνο στη μάνα μου"

«Είμαι άπορος» δήλωσε ο Λευτέρης Βαζαίος, δημιουργός του σουξέ «Αγαπώ μια πιτσιρίκα», ο οποίος από το 2002 αρνείται οποιοδήποτε πάρε-δώσε με την εφορία. Ο καλλιτέχνης μάλιστα υποστήριξε ότι «δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα, παρά μόνον στη μάνα μου και στον πατέρα μου!» Και όχι μόνο δεν θέλει να κάνει φορολογική δήλωση, αλλά απαιτεί να του δοθεί και επίδομα ανεργίας.

Η μη καταβολή φόρων από τον Βαζαίο είδε το φως της δημοσιότητας και, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα, το καλλιτεχνικό έτερόν του ήμισυ, ο Ματθαίος Γιαννούλης αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως και να δεσμευτεί ότι μέσα στην εβδομάδα ο συνεργάτης του θα καλύψει όλες τις υποχρεώσεις του.

Μόνο από το τραγούδι «Αγαπώ μια πιτσιρίκα» οι δύο τους για χρόνια φιγουράριζαν πρώτα ονόματα στις μαρκίζες των νυχτερινών μαγαζιών. Επίσης, ήταν περιζήτητοι από συλλόγους για συναυλίες και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

«Η δήλωσή μου είναι μηδενική γιατί δεν έχω εισοδήματα. Τι να υποβάλω στην εφορία, όταν το ετήσιο εισόδημά μου δεν υπερβαίνει τα 6.000 ευρώ ετησίως;» δήλωσε ο Λευτέρης Βαζαίος και πρόσθεσε: «Είμαι άπορος. Αν δεν πάρω, τι να δώσω; Εγώ ξέρω με τις θυσίες και τι κόπους μεγαλώνω την κόρη μου. Και δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Κι αυτά τα λαμόγια που ισχυρίζονται το αντίθετο δεν ξέρουν την αλήθεια».

Σε ερώτησή μας για το πού πήγαν οι αμοιβές του όλα αυτά τα χρόνια, ισχυρίστηκε ότι τις περισσότερες φορές πέφτει θύμα επιχειρηματιών που βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά και τους αφήνουν απλήρωτους.


πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved