Μακρή: «Ικανοποιούμε  το “μέσα” μας με μια λογική επιδερμική και fast food»
Showbiz

Μακρή: «Ικανοποιούμε το “μέσα” μας με μια λογική επιδερμική και fast food»

Η Τένια Μακρή σε συνέντευξή της έδωσε συμβουλές στους νέους ώστε να μπορούν να μπαίνουν σε σχέσεις που να αντέχουν στον χρόνο.

Η απορία «γιατί είναι δύσκολες οι σχέσεις», έχει «πατρίδα»;

«Το ζευγάρωμα παντού είναι δύσκολο. Το βλέπω και στην Αμερική που ταξιδεύω συχνά και στην Ευρώπη. Οι σχέσεις είναι περισσότερο ευκαιριακές και όχι βαθιές. Λες και οι νέοι φοβούνται να εξωτερικεύσουν το συναίσθημά τους, μήπως και παγιδευτούν».

Τι προτείνει η ψυχολόγος Τένια γι’ αυτό;

«Να έρθουμε σε επικοινωνία με τους εαυτούς μας. Όλα αυτά που συμβαίνουν έξω από εμάς, μας έχουν αποπροσανατολίσει εσωτερικά. Οι ανάγκες μας έχουν γίνει η κοινωνική μας εικόνα, η επαγγελματική μας ανέλιξη, η οικονομική ευημερία μας… Το “μέσα” μας το ικανοποιούμε με μια λογική επιδερμική και fast food. Όλα να γίνονται εύκολα και γρήγορα! Αλλά δεν είναι λύση αυτό».

Τι μπορούμε να κάνουμε;

«Εγώ, στους νέους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου, λέω: «Τολμήστε!». Ακόμα και οι γυναίκες. Το φλερτ δεν είναι αντρικό προνόμιο… Νιώστε και πείτε το « σ αγαπώ». Απ’ τα δικά σας «Να γιατί σ’ αγαπώ» του βιβλίου σας, ποιο ξεχωρίζετε; «Που ακόμα κι όταν μεγαλώνω με βλέπεις ότι παραμένω πάντα ωραία» και το είχα γράψει για τον άντρα μου, τον Δημήτρη, που πέθανε από καρκίνο».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved