Η άγνωστη φιλία Μουρατίδη - Κουβάτσου
Showbiz

Η άγνωστη φιλία Μουρατίδη - Κουβάτσου

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια φίλοι! Ο λόγος για τον Κώστα Κουβάτσο και τον Νίκο Μουρατίδη!

«Από εκείνον έμαθα τι σημαίνει τελειομανής. Είναι ο πιο τελειομανής που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!» δήλωσε ο Κώστας Κουβάτσος για τον φίλο του. Και πρόσθεσε ο γνωστός designer: «Πηγαίναμε στο ίδιο γυμνάσιο, στη Νίκαια. Επρόκειτο για ένα πολύ σοβαρό παιδί με κοφτερό βλέμμα και ολίγον πειραχτήρι. Φύγαμε μαζί από τη Νίκαια και έκτοτε δεθήκαμε περισσότερο. Μάλιστα, συγκατοικήσαμε στο Κολωνάκι. Μου στάθηκε πάρα πολύ και με βοηθούσε μέσα από τις στήλες που είχε σε σημαντικά τότε περιοδικά».

Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρεται και σε μία άγνωστη πλευρά του γνωστού μουσικού παραγωγού. «Ο Νίκος έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Πολλοί του χρωστάνε την καριέρα τους. Περνάει την εικόνα του οξύθυμου, αλλά είναι ψυχούλα. Το άτομο που αγάπησε περισσότερο στη ζωή του είναι η μάνα του. Πληγώθηκε πάρα πολύ από τον χαμό της. Τότε ήταν μόλις δεκαεπτά χρόνων. Τη φωτογραφία της την έχει δίπλα του στο κρεβάτι του!»

πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved