Ελένη Χατζίδου: «Με τον Άρη ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: «Με τον Άρη ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα»

Η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη και για το αν σκέφτονται το γάμο.

Πρώτη φορά φωτογραφίζεσαι για περιοδικό κάνοντας πρόβα νυφικού. Να θεωρήσω ότι είσαι πια κοντά στην ιδέα του γάμου;

«Είναι φυσιολογικό μια κοπέλα της ηλικίας μου να επιθυμεί να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν με τρομάζει η ιδέα να περάσω όλη μου τη ζωή με τον άνθρωπο μου».

Ο Άρης Σοϊλέδης θεωρείς ότι είναι ο άντρας της ζωής σου;

«Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη για να απαντήσω. Ουσιαστικά τώρα γνωριζόμαστε. Είμαστε εννέα μήνες μαζί. Περνάμε υπέροχα. Γελάω πολύ μαζί του. Ταιριάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα έχουμε το ίδιο χιούμορ. Αντιλαμβάνεται τι θα πω πριν καν μιλήσω. Κοιτάζει ο ένας τον άλλο στα μάτια και καταλαβαινόμαστε. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρεις και ειδικά τόσο νωρίς. Έχουμε χημεία με τον Άρη σε όλα. Έχουμε κοινούς στόχους και αναφορές. Φύγαμε και οι δύο από το σπίτι νωρίς. Πήραμε τη ζωή στα χέρια μας από μικροί. Κάνουμε μεν διαφορετικές δουλειές αλλά είναι και οι δύο καριέρας. Χτίσαμε, σιγά σιγά, μόνοι μας το όνειρο μας».

Τι αγαπάς σε εκείνον;

«Είναι ένας πολύ αυθόρμητος άνθρωπος, με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Έχουμε την ίδια τρέλα. Είναι όμως πολύ πειθαρχημένος και σωστός στη δουλειά του. Επίσης έχουμε την ίδια αισθητική, Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα . Η καθημερινότητά μας είναι πολύ απλή. Καλούμε φίλους στο σπίτι ή χαλαρώνουμε με ένα απλό δείπνο ή βλέποντας μια ταινία. Ο Άρης είναι πολύ φιλότιμος. Θέλει να βοηθήσει τους πάντες. Καμιά φορά του λέω “Πρόσεχε! Κράτα κάτι για τον εαυτό σου”. Είναι πολύ αθώος. Μου αρέσει η αγαθή ψυχή του. Είναι μεγάλη καρδιά. Προσπαθώ, όσο μπορώ, να του εξηγήσω ότι το αληθινό πρόσωπο των ανθρώπων δεν είναι πάντα αυτό που μας δείχνουν».

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved