Κάτια Δέδε: «Δεν μπορώ να με ελέγχει ένας άντρας»
Showbiz

Κάτια Δέδε: «Δεν μπορώ να με ελέγχει ένας άντρας»

Η Κάτια Δέδε μίλησε για τα όνειρά της μετά τον τίτλο που κατέκτησε της Playmate, ποια μοντέλα θαυμάζει, πώς θέλει τον άντρα και αποκαλύπτει τα λάθη που έκανε στην τελευταία της σχέση.


«Και γυμνή φωτογράφηση θα τύχει να κάνω και πιο σέξι εικόνα θα μου ζητηθεί να βγάλω. Πιστεύω ότι εκτός από μοντέλο που είμαι μπορώ να ανταποκριθώ και στην άλλη πλευρά του επαγγέλματος. Το σέξι δεν είναι μόνο πλούσιο στήθος και καμπύλες» δήλωσε η Κάτια για τις σέξι φωτογραφήσεις που σίγουρα πρόκειται να κάνει.

Όσον αφορά τους άντρες είπε: «Δεν είμαι απρόσιτη κοπέλα.Με παραξενεύει να το ακούω αυτό. Οσοι δεν με γνωρίζουν το υποστηρίζουν, αλλά όποιος με ξέρει καλά έχει αντίθετη γνώμη. Απλώς μερικές φορές η ψυχολογία μου έχει μεταπτώσεις και εκεί είμαι κάπως με τους φίλους μου και με ανθρώπους που μπορεί να μη γνωρίζω. Αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια».


Τι αποκάλυψε η Κάτια Δέδε για τη τελευταία της σχέση: «Εύκολο δεν είναι και στην τελευταία σχέση που είχα δεν μπόρεσα να ζυγίσω κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να με ελέγχει ο άλλος για το πώς θα δουλέψω, τι θα φορέσω και πού θα φωτογραφηθώ. Ακούω απόψεις, αλλά πάντα λειτουργώ με το ένστικτό μου. Ο άνθρωπος που θέλω δίπλα μου πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλος και όχι πουριτανός. Δεν γουστάρω καθόλου τα δήθεν και τις προκαταλήψεις».

Και ποια μοντέλα έχεις ως πρότυπά; «Θαυμάζω την Κάτια Ζυγούλη, την Εβελίνα Παπαντωνίου, τη Βάσω Κολλιδά και την Ευαγγελία Αραβανή. Η καθεμία έχει τον δικό της χαρακτήρα πάνω σε όσα έχει κάνει και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ».

πηγή: ESPRESSO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved