Γκαλένα Βελίκοβα: «Τρώω τα πάντα, αλλά με σωστό τρόπο»
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: «Τρώω τα πάντα, αλλά με σωστό τρόπο»

Η Γκαλένα Βελίκοβα σε συνέντευξή της μίλησε για το DWTS και για τους παίκτες αλλά και για το πώς διατηρεί την σιλουέτα της.

Από τους ανθρώπους που συνεργάστηκες στο DWTS, υπήρχε κάποιος που δεν το είχε με τίποτα στο χορό;

«Όλοι όσοι συμμετείχαν συντονίστηκαν πολύ γρήγορα και απέδωσαν άμεσα. Ακόμη και να μην το είχαν 100%, δουλέψαμε τόσο πολύ και έβαλαν όλο το πείσμα τους που στο τέλος βγήκε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Πολύ καλό προς άριστο».

Σου έχει θυμώσει κανείς για κάποια κριτική;

«Πάντα δικαιολογούσα αυτό που έβλεπα. Δεν ξέρω τι έλεγαν από μέσα τους, αλλά, όχι, δεν πιστεύω ότι παρεξηγήθηκε κανείς».

Ένιωσες ποτέ ότι σε κούρασε ο χορός ή η αγάπη σου γι' αυτόν δεν σε αφήνει να τον εγκαταλείψεις;

«Ως αθλήτρια, πολλές φορές έφτασα στο «αμήν» και είπα ότι δεν μπορώ άλλο. Αλλά η αγάπη είναι τόσο μεγάλη που αν περάσει μία μέρα χωρίς να χορέψω, νιώθω θλίψη ως καλλιτέχνης. Η ικανοποίηση έρχεται όταν με την ιδιότητα της αθλήτριας ή της προπονήτριας αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις εξελίξει αυτό που κάνεις και το έχεις πάει ένα βήμα παρακάτω. Σίγουρα όμως υπήρχαν στιγμές που απογοητεύτηκα».

Υπάρχει κάποια συμβουλή που θα ήθελες να δώσεις;

«Το μοναδικό που θα έλεγα είναι αυτό που έχω αποκομίσει από την πείρα μου. Είμαι ευγνώμων στους γονείς μου που με πίεσαν μέχρι τέλους να μην αφήσω τις σπουδές μου. Τελείωσα τη Νομική, έκανα μάστερ. Εγώ δεν έβρισκα κανένα λόγο να τη συνεχίσω, κι όμως, τώρα πια νιώθω πολύ χαρούμενη που το έκανα. Ο γονιός δεν πρέπει να υποκύψει, ανεξάρτητα από την αγάπη μας προς την τέχνη και του πόσο ταλέντο έχουμε, είναι απαραίτητο να έχουμε και μια μόρφωση. Είναι βασικό και βοηθά στο μέλλον πάντα. Χωρίς μόρφωση ο άνθρωπος είναι τυρόπιτα χωρίς τυρί».

Αυτός και αν είναι παραλληλισμός από έναν άνθρωπο που φαντάζομαι ότι με το φαγητό δεν τα πάει και τόσο καλά...

«Τρώω, μην το λες. Απλώς είμαι προσεκτική, τρώω τα πάντα, αλλά με σωστό τρόπο. Αποφεύγω το βραδινό, δεν πίνω αλκοόλ, δεν τρώω πολλά γλυκά, ψωμί, αυτά».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved