Η Στικούδη είναι η… μούσα του «El Greco»
Showbiz

Η Στικούδη είναι η… μούσα του «El Greco»

Ο 19χρονος ταλαντούχος Γιώργος Αραμπατζής, που ζει στη Νιρεμβέργη, σκιτσάρει προσωπικότητες της ελληνικής showbiz και είναι πιο γνωστός στο κοινό ως… «El Greco».

Φιλοτεχνεί έργα με την Κατερίνα Στικούδη, την Ελένη Μενεγάκη, την Demy και άλλες προσωπικότητες με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «George el Greco».

«Ζωγραφίζω από πολύ μικρός. Δεν πρέπει να ήμουν ούτε τριών ετών όταν ξεκίνησα» λέει σε καθημερινή εφημερίδα διευκρινίζοντας μάλιστα ότι είναι αυτοδίδακτος.

«Η ζωγραφική είναι το χόμπι μου. Δεν βγάζω χρήματα απ' αυτήν. Απλώς μου αρέσει πολύ να δημιουργώ εικόνες όμορφων ανθρώπων» συνεχίζει.

Έχοντας ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο γερμανικό λύκειο ο Γιώργος πρόκειται ν' αποφασίσει φέτος τον επαγγελματικό προσανατολισμό του, επιλέγοντας την πανεπιστημιακή σχολή όπου θα σπουδάσει.

Παράλληλα, εργάζεται σ' ένα ινστιτούτο έρευνας κάνοντας τηλεφωνικές συνεντεύξεις προκειμένου να κερδίζει το χαρτζιλίκι του. «Η ενασχόλησή μου με τη ζωγραφική Ελλήνων καλλιτεχνών που θαυμάζω ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, έπειτα από ένα live της Κατερίνας Στικούδη στη Νιρεμβέργη. Γενικά οι Έλληνες που ζούμε εδώ ακούμε πολλή ελληνική μουσική και παρακολουθούμε ελληνική τηλεόραση. Η Στικούδη τράβηξε το ενδιαφέρον μου από την πρώτη στιγμή. Τη θεωρώ ιδιαίτερη καλλιτεχνική περίπτωση, γιατί έχει την τάση να μεταμορφώνεται σε κάθε βίντεοκλίπ της αλλά και στις συναυλίες της. Βγάζει μια αυτοπεποίθηση κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή. Φαίνεται καθαρά ότι αγαπάει αυτό που κάνει. Επίσης είναι ένα κορίτσι που έχει δεχτεί κατά καιρούς έντονη κριτική, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Συνεχίζει απτόητη να κάνει αυτό που κάνει με μεγάλη επιτυχία. Όταν ήρθε για πρώτη φορά στην πόλη όπου ζω το 2012, πήγα να την ακούσω και είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω από κοντά. Η παρουσία της λειτούργησε για μένα ως πηγή έμπνευσης. Λίγες μέρες αργότερα άρχισα να τη ζωγραφίζω εντατικά» εξηγεί ο «George el Greco».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved