Κωνσταντίνα: «Είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα»
Showbiz

Κωνσταντίνα: «Είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα»

Για το πώς βλέπει τη ζωή της τα τελευταία δυο χρόνια, ύστερα από την οικονομική της καταστροφή, μιλά στο Λοιπόν η Κωνσταντίνα, η οποία έχει αλλάξει εντελώς φιλοσοφία, καθώς η τραγουδίστρια συνειδητοποίησε πως ό,τι δεν τη σκοτώνει την κάνει πιο δυνατή!

"Έχω αρχίσει από πάρα πολύ μικρή, είμαι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο, έχω κάνει τα πάντα στη δουλειά μου, έχω εμπειρία." είπε και συνέχισε: "Από εδώ και στο εξής, το μόνο που θέλω είναι να είμαστε καλά εγώ και η κόρη μου. Αυτά που θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ώθηση, να ονειρεύομαι, να κάνω πράγματα, έρχονται από μόνα τους. Ό,τι μου παρουσιάζεται, το εκμεταλλεύομαι, με την καλή έννοια, για να προχωράω παρακάτω. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο έχω ονειρευτεί και δεν έχει γίνει. Ό,τι παρουσιάζεται μας δίνει σημάδια για το τι θα κάνουμε παραπέρα. Είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα, γι’ αυτό και ό,τι έρθει, θα το αντιμετωπίσω.
Με αυτό που έγινε με το θέμα της οικονομικής καταστροφής στην Κύπρο κι έπαθα το μεγάλο χτύπημα, κατάλαβα πως ό,τι έρχεται μπορούμε να το αντιμετωπίζουμε, έχω γίνει πολύ πιο δυνατή, δεν φοβάμαι, δεν νιώθω ανασφάλεια για το τι θα μου τύχει σε 2-3-10 χρόνια. Ζω το σήμερα και ο Θεος ξέρει τι κάνει!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved