Λίλα Μπακλέση για το «Ταμάμ»: «Η Έλλη δεν θα γίνει ποτέ αρνάκι»
Showbiz

Λίλα Μπακλέση για το «Ταμάμ»: «Η Έλλη δεν θα γίνει ποτέ αρνάκι»

Η Λίλα Μπακλέση σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Ταμάμ».

Στο μεταξύ, αφού ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες, ετοιμάζεσαι για την πρεμιέρα του δευτέρου κύκλου του «Ταμάμ». Τι γίνεται με την Έλλη που υποδύεσαι;

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε γυρίσει δέκα επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο και τώρα θα ξεκινήσουμε τα υπόλοιπα. Η τηλεοπτική μου οικογένεια μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι αρχίζει να βιώνει καλύτερα πράγματα. Όσο για την Έλλη, ποτέ δε γίνεται αρνάκι. Μεγαλώνει, ωριμάζει, αλλά πάντα κουβαλά την τρέλα που τη χαρακτηρίζει».

Εσένα σε χαρακτηρίζει τρέλα;

«Ναι, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Έχω πιο ήρεμη ζωή»

Μεταξύ θεάτρου και τηλεόρασης γύρισες και δυο ταινίες μικρού μήκους.

«Συμμετείχα στα “Γράμματα από τη Γερμανία” που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Μποσκοΐτης, ένα πολύ δύσκολο project από την πλευρά του ηθοποιού, γιατί ήταν χωρίς λόγο και με στατικά κάδρα, μια τεχνοτροπία με την οποία δεν είχα ξαναέρθει σε επαφή, αλλά το είδα σαν μια διαφορετική εμπειρία. Μη με ρωτήσεις για το αποτέλεσμα, γιαπί όταν βλέπω τον εαυτό μου δε συμφωνώ ποτέ με το αποτέλεσμα, θα ήθελα να έχω κάνει κάτι καλύτερο. Είμαι σκληρή στην αυτοκριτική μου. Επίσης, έχω γυρίσει το “Quantum” του Ορφέα Περετζή, με διάφορα ανθρώπινα στιγμιότυπα, ένα εκ των οποίων κι εγώ καθώς και μια μεγάλου μήκους ταινία, το “Punk” του Γιάννη Κορρέ, όπου επίσης βλέπουμε στιγμιότυπα από τη ζωή ενός άνδρα με τις γυναίκες της ζωής του».

Θα ήθελες να μπορείς να δεις το μέλλον σου;

«Όχι, καθόλου. Θέλω να είναι έκπληξη. Το ,μέλλον βασίζεται στις επιλογές που κάνεις και την εξέλιξη σου. Αν μπορούσαμε να το δούμε, νομίζω ότι θα καταπιέζαμε την ελεύθερη βούληση μας».

Πηγή:hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved