Μαρία Μπεκατώρου: «Υπήρξαν φορές, που τρόμαζα όταν χτυπούσε το τηλέφωνό μου»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Υπήρξαν φορές, που τρόμαζα όταν χτυπούσε το τηλέφωνό μου»

Για το τίμημα της δημοσιότητας και τους πανικούς μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία, μπορεί να χάρηκε για την εξέλιξη των επαγγελματικών της, στο Telecity ωστόσο, αισθανόταν σα στο σπίτι της!

Αισθανόμουν πως, με την έκρηξη δημοσιότητας στη ζωή σου, την τελευταία πενταετία, κάποια στιγμή φοβήθηκες...

«Φοβήθηκα όντως. Βασικά δεν ήξερα τον χώρο. Στο Telecity ήμουν προστατευμένη. Νόμιζα ότι όλα είναι όπως εκεί, που πήγαινα, έκανα τη δουλειά μου στο γραφείο μου με τις συνεργάτιδές μου, οι οποίες ήταν συνάμα και φίλες μου, έφευγα και δεν ασχολούνταν κανείς μαζί μου. Μετά όλο αυτό άλλαξε και η αλήθεια είναι ότι με τρόμαξε κάπως».

Με ποιον τρόπο;

«Φοβόμουν μήπως δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ».

Υπήρξαν στιγμές που δεν μπόρεσες να το διαχειριστείς;

«Υπήρξαν φορές, που ένιωθα τόσο πιεσμένη, σε βαθμό που τρόμαζα όταν χτυπούσε το τηλέφωνό μου. Ταραζόμουν. Το έχω όμως δουλέψει μέσα μου πολύ, μόνη μου, και νομίζω ότι το έχω πετύχει πια».

Κλείστηκες στον εαυτό σου;

«Όχι, δεν κλείστηκα στον εαυτό μου, αλλά προσπάθησα να απομονώσω αυτό που συμβαίνει γύρω μου».

Είδες να αλλάζει η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων απέναντι σου;

«Η αλήθεια είναι πως, όταν γίνεσαι γνωστός, βλέπεις διαφορά στην αντιμετώπιση κάποιων ανθρώπων. Νομίζω ότι μπορώ πλέον να διακρίνω ποιοι έρχονται για μένα και ποιοι για όλο το υπόλοιπο πακέτο, που όταν θα εξαφανιστεί, θα φύγουν κι αυτοί. Το καταλαβαίνω πια. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ έντονα στο χώρο μας».

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved