Κωνσταντίνα: «Έκανα τον κύκλο μου»
Showbiz

Κωνσταντίνα: «Έκανα τον κύκλο μου»

Στροφή στην καριέρα της αποφασίζει να κάνει η Κωνσταντίνα, η οποία νιώθει ότι έκανε τον κύκλο της σαν επαγγελματίας κι εκτός του ότι τραγουδά μόνο στους χώρους, που επικοινωνεί με τον κοινό, δοκιμάζει και το... σανίδι!

Θα σε δούμε στο θέατρο φέτος, Κωνσταντίνα;

«Θα βρισκόμαστε στο θέατρο «Αβάκιο», με το έργο «Πρίγκιπας και φτωχός», που έχει γράψει και σκηνοθετεί η Κέλλυ Σταμουλάκη. Εκεί θα παίζω κάνοντας πρωινές παραστάσεις, καθημερινά στις 10:30 π.μ. και στις 12:00 τις Κυριακές. Θα εναλλασσόμαστε με τη Μελίνα Κανά. Παίζω το ρόλο της μούσας, θα είμαι η ιέρεια, η μορφή που εμψυχώνει τους πρωταγωνιστές, τους συμβουλεύει, τους προστατεύει και δεν μπορεί να με δει κανείς, παρά μόνο ο γελωτοποιός, γιατί είναι αγνός και βέβαια τα παιδάκια και οι θεατές, που θα είναι στην παράσταση».

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό;

«Εδώ και πολλά χρόνια ψάχνω κάτι διαφορετικό, κάνω διαφορετικά πράγματα. Έχω φύγει από τα μεγάλα μαγαζιά αρκετά χρόνια, λειτουργώ σε μικρούς χώρους, γιατί είναι πιο επικοινωνιακοί. Φέτος, ήταν πρόκληση για μένα η πρόταση που μου έκανε η Κέλλυ Σταμουλάκη. Δεν το φοβήθηκα, γιατί υπήρχε μια προεργασία με μια παράσταση που είχαμε κάνει με τον Μάκη Δελαπόρτα, όπου κάναμε πρόζες και παρουσιάζαμε τραγούδια. Εκεί ήρθα σε άμεση επαφή με την πρόζα και με βρήκε έτοιμη. Ο ρόλος σε αυτό που κάνω τώρα μου πάει. Έχουν γίνει πάρα πολλές πρόβες. Είναι όλοι τους εκπληκτικοί, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Ορέστης Τρίκας. ο Mαυρίκιος Μαυρικίου... Το μόνο που δεν έχω συνηθίσει είναι να ξυπνάω πρωί, και είναι δύσκολο για μένα, αλλά θα βρω τον τρόπο».

Πολλοί συνάδελφοί σου τραγουδιστές βλέπουμε να έχουν την τάση να ασχοληθούν αυτή τη σεζόν με το θέατρο και την υποκριτική.

«Υπάρχει μια τάση, ναι. Έχουν αλλάξει πάρα πολύ οι εποχές, η κρίση μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις πράγματα τελείως διαφορετικά, και μάλιστα γίνονται ξεκαθαρίσματα μέσα σε τόσο δύσκολες εποχές. Άνθρωποι που έχουν ταλέντο και μπορούν να εκφραστούν με διαφορετικούς τρόπους, η κρίση τους οδηγεί να κάνουν διαφορετικά πράγματα. Από το 2001 άρχισα να ψάχνομαι παράλληλα και σε άλλους χώρους. Όταν ήμουν με τον Νότη Σφακιανάκη σε νυχτερινό μαγαζί, πήγαινα και τραγουδούσα στα ρεπό μου σε άλλο χώρο, ένα άλλο ρεπερτόριο, ξένο, αγγλόφωνα τραγούδια. Έκανα τον κύκλο μου και ήθελα να κάνω παράλληλα πράγματα, που έκανα στο ξεκίνημα της καριέρας μου, να λειτουργώ σε μικρούς χώρους».

Σε επόμενη πρόταση, που να αφορά την υποκριτική, τι θα απαντούσες;

«Θέλω να ακούσω τα σχόλια από την Κέλλυ Σταμουλάκη, από ανθρώπους, που είναι στον χώρο, ηθοποιούς κι αν έχω κάποια πρόταση, μπορεί να θελήσω να ασχοληθώ σοβαρά. Για να ασχοληθώ σοβαρά όμως, θα πάω σε κάποια σχολή».

Είσαι διατεθειμένη να πας σε δραματική σχολή, προκειμένου να συνεχίσεις στην υποκριτική;

«Γιατί όχι; Ναι, αν έχω μια καλή πρόταση και δω ότι υπάρχει προοπτική, είναι για μένα μια ενασχόληση, μια πρόκληση, όχι να γίνω ηθοποιός, αλλά να πάρω κάποια μαθήματα, που θα με βοηθήσουν. Στο έργο αυτό, τώρα, δεν κάνω διάλογους, είναι καθαρά αφήγηση. Αν μου πουν ότι έχω τα φόντα, γιατί όχι;».

ΠΗΓΗ: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved