Αριάν Λαμπέντ: «Είμαι Γαλλίδα, έχω μεγαλώσει έτσι»
Showbiz

Αριάν Λαμπέντ: «Είμαι Γαλλίδα, έχω μεγαλώσει έτσι»

Η Αριάν Λαμπέντ γεννήθηκε στην Ελλάδα από Γάλλους γονείς και μεγάλωσε στη συνέχεια στη Γαλλία, κάτι που έχει προκαλέσει σύγχυση σε διάφορα media. 

Τα τελευταία χρόνια η πιο δημοφιλής περιγραφή της είναι «η γεννημένη στην Ελλάδα Γαλλίδα ηθοποιός». Παντού αναπαράγεται η ίδια ακριβώς φράση. «Κι εμένα μου αρέσει! Είμαι Γαλλίδα, έχω μεγαλώσει έτσι. Νιώθω όμως πολύ κοντά με την Ελλάδα και το έχω πάρει απόφαση ότι θα είναι ακόμα πιο ωραίο να γίνω με κάποιον τρόπο Ελληνίδα. Να σου πω την αλήθεια, όταν είχα πρωτοδιαβάσει κάπου να με περιγράφουν ως “η Ελληνίδα ηθοποιός Αριάν Λαμπέντ” είχα εκνευριστεί γιατί δεν ήταν αληθινό. Τώρα πια γελάω. Για να καταλάβεις, είχα κάνει κάποτε μια συνέντευξη στη Γαλλία και μου είπαν: “Μιλάς πολύ καλά τα γαλλικά!”» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.


Ο Λάνθιμος, σε μια πρόσφατη κοινή συνέντευξή τους, είχε δηλώσει πως εκείνης της λείπει πιο πολύ η Ελλάδα απ’ ό,τι σε εκείνον. Οι δυο τους ζουν στο Λονδίνο εδώ και μερικά χρόνια. «Εχει μια ενέργεια η Αθήνα», λέει χωρίς σκέψη. «Η καθημερινή ζωή και η επικοινωνία νομίζω ότι είναι πιο απλή εδώ. Νιώθω ότι έχει λιγότερους κωδικούς. Στην Αγγλία κρύβονται πολλά πίσω από την ευγένεια, στη Γαλλία πίσω από την αλαζονεία. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τους ανθρώπους. Για κάποιον λόγο εδώ, για μένα τουλάχιστον, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πολλές φορές, όποτε αναφέρω κάτι καλό για την Ελλάδα, οι Έλληνες μου λένε ότι δεν έχω ιδέα, αλλά πραγματικά έχει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα. Λατρεύω που υπάρχει εκεί η Ακρόπολη και δίπλα τα μοντέρνα κτίρια, έχει μια τρελή προσωπικότητα αυτή η πόλη. Το βλέπω κάθε μέρα, ενώ εσείς δεν το βλέπετε πια», προσθέτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved