Μαριάντα Πιερίδη-∆ηµήτρης Κατριβέσης: Ζουν σαν παντρεμένοι
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη-∆ηµήτρης Κατριβέσης: Ζουν σαν παντρεμένοι

Η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της σεφ ∆ηµήτρης Κατριβέσης ζουν τον απόλυτο έρωτα σε ένα περιβάλλον... άκρως οικογενειακό.

Πριν από λίγες ηµέρες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι σε γνωστό πολυκατάστηµα στο Μαρούσι να απολαµβάνει τη βόλτα του µαζί µε τον γιο της τραγουδίστριας, Νικόλα, από προηγούµενη σχέση της. Η τραγουδίστρια µαζί µε τον µικρό -που φέρει το όνοµα του πατέρα της- και τους γονείς της παραβρέθηκαν σε event στο οποίο συµµετείχε ο αγαπηµένος της. Ο ∆ημήτρης Κατριβέσης και άλλοι επώνυµοι σεφ µαγείρεψαν πρωτότυπες συνταγές στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Home & tasty». Εκείνη καµάρωνε συνεχώς τον σύντροφό της, ενώ οι γονείς της δεν έκρυβαν τη χαρά τους που έβλεπαν την κόρη τους ήρεµη και ευτυχισµένη.
Το ειδύλλιό τους µετράει µόλις µερικούς µήνες, αλλά η µεταξύ τους δυνατή χηµεία και το πάθος που νιώθει ο ένας για τον άλλον έχουν βάλει σ’ αυτή τη σχέση πολύ γερές βάσεις. «Για εκείνους δεν έχει σηµασία ο χρόνος, αλλά αυτά που νιώθουν», εξηγεί στη real στενός φίλος του ζευγαριού και συµπληρώνει: «Είναι πολύ ερωτευµένοι! Ζουν σαν οικογένεια και είναι και οι δύο η προσωποποίηση της ευτυχίας».
Ο ∆ηµήτρης είναι πολύ προστατευτικός τόσο µε τη Μαριάντα όσο και µε τον Νικόλα. Πριν από λίγο καιρό, µάλιστα, σύστησε την αγαπηµένη του στους γονείς του, ενώ ο ίδιος απολαµβάνει να περνάει αρκετό χρόνο µε τη Γεωργία και τον Νικόλα Πιερίδη. Οι γονείς της τραγουδίστριας είναι ενθουσιασµένοι µε αυτή τη σχέση, αφού από την πρώτη στιγµή αναγνώρισαν στον ∆ηµήτρη τον ιδανικό σύντροφο για την κόρη τους.
«Το επόµενο βήµα στη σχέση τους είναι ζήτηµα χρόνου», επιµένουν όσοι ζουν το ζευγάρι από κοντά, αφού οι δυο τους έχουν προαποφασίσει ότι θέλουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους µαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved