Πιερίδη-Φωτιάδης: Σκληρή δικαστική μάχη για το παιδί τους
Showbiz

Πιερίδη-Φωτιάδης: Σκληρή δικαστική μάχη για το παιδί τους

Πριν από λίγες μέρες το πρώην αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο στις δικαστικές αίθουσες και νικήτρια από τη μάχη αυτή φαίνεται ότι βγήκε η Μαριάντα Πιερίδη, αν μπορεί βέβαια να μιλήσει κανείς για νικητές και νικημένους όταν τα πράγματα φτάνουν σε τέτοια σημεία. 

Σημασία, πάντως, σ' αυτή τη φάση, έχει το γεγονός ότι το δικαστήριο, αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα και από τις δύο πλευρές, απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει ο Νέστορας Φωτιάδης για την επιμέλεια του παιδιού και έδωσε την-επιμέλεια στη μητέρα του.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ακούστηκαν σκληρά πράγματα και από τις δύο πλευρές, όμως τελικά τα επιχειρήματα του Νέστορα Φωτιάδη δεν έπεισαν τους δικαστές, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα θα αφαιρούσαν την επιμέλεια από μια μητέρα.

Επιπροσθέτως, ο Φωτιάδης υποχρεούται, με δικαστική απόφαση να καταβάλλει διατροφή 350 ευρώ το μήνα στην τραγουδίστρια για τα έξοδα του παιδιού, ενώ και η επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα του ορίστηκε να γίνεται χωρίς να περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις. Η κόντρα των δύο πρώην συντρόφων είχε ξεκινήσει όταν η Μαριάντα έφυγε στις αρχές του καλοκαιριού για τη Μύκονο, όπου εργάζεται ο νυν σύντροφος της. Φυσικά η τραγουδίστρια πήρε μαζί της και το παιδί. Τότε, ο Φωτιάδης της έστειλε εξώδικο με το οποίο της ζητούσε να επιστρέψει στην Αθήνα, ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί του. Αυτή ήταν η αρχή μιας βροχής εξώδικων, ασφαλιστικών μέτρων και αγωγών -εκατέρωθεν. Η Μαριάντα πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας διατροφή και κατηγορώντας ουσιαστικά τον πρώην σύντροφο της ότι δεν συμμετέχει στα έξοδα του παιδιού.

Εκείνος, ανταπάντησε ζητώντας την επιμέλεια του παιδιού, να το πάρει δηλαδή εκείνος, ενώ αντικείμενο διαμάχης μεταξύ τους έγινε και το αν ό μικρός θα μπορούσε να διανυκτερεύει με τον πατέρα του ή όχι. Και Βέβαια, όσο συνέβαιναν όλα αυτά το κλίμα ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους ήταν κάθε άλλο παρά ευχάριστο με τις συναντήσεις τους να διεξάγονται σε συνθήκες έντασης και τη συνεννόηση τους να έχει γίνει αδύνατη χωρίς τη μεσολάβηση των δικηγόρων τους. Πάντως, μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου και την επιστροφή της Μαριάντας στην Αθήνα, φαίνεται ότι η κατάσταση, προσωρινά τουλάχιστον, έχει οριακά εξομαλυνθεί, όπως τουλάχιστον λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους. Έτσι κι αλλιώς ο Νέστορας Φωτιάδης δεν μπορεί παρά να συμμορφωθεί προς το παρόν με τις αποφάσεις του δικαστηρίου, αν και το πιο σημαντικό για τους δυο πρώην συντρόφους είναι να βρουν έναν τρόπο να μεγαλώσουν το παιδί τους με κοινή προσπάθεια και σύμπνοια. Όσο για τη Μαριάντα, εκείνη φαίνεται να έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου, του σεφ Δημήτρη Κατριβέση, με τον οποίο ξεκίνησε να βλέπεται την Ανοιξη, ενώ οι δύο τους πέρασαν όλο το καλοκαίρι μαζί στη Μύκονο, όπου εκείνος είχε αναλάβει γνωστό εστιατόριο του νησιού κι εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved