Η εξομολόγηση της Καγιά για τη κόρη της: «Ο Θεός μου την έφερε την κατάλληλη στιγμή»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Καγιά για τη κόρη της: «Ο Θεός μου την έφερε την κατάλληλη στιγμή»

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της μίλησε για τη ζωή με τη κόρη της και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Ο Ηλίας παίζει σημαντικό ρόλο σ’ όλο αυτό το πρωτόγνωρο που ζεις; Σε βοηθά;

«Τον πιο σημαντικό! Είναι ένα ισχυρό αντρικό πρότυπο για τη μικρή Μπιάνκα και είναι έμπειρος, γιατί ήδη έχει δύο υπέροχα παιδάκια και ξέρει πολλά. Στην αρχή γέλαγε μαζί μου όταν εγώ πελάγωνα με όλα αυτά που έπρεπε να γίνουν, αλλά με βοηθά πάρα πολύ! Είναι πάντα εκεί!».

Έχεις αλλάξει πολύ μέσα από τη μητρότητα;

«Εννοείται! Τι να λέμε τώρα… Ένα παιδί σε αλλάζει από μέσα προς τα έξω. Από την πρώτη στιγμή που την ακούμπησα επάνω στο στήθος μου, άλλαξαν πολλά: ο τρόπος που σκέφτομαι, που αισθάνομαι, τα πάντα! Η Μπιάνκα μού άλλαξε την κοσμοθεωρία και την ταχύτητά μου. Πάντα ήμουν ένας o αεικίνητος άνθρωπος που δεν καθόμουν πουθενά. Πάντα έτρεχα. Όταν ήρθε, όμως, η μικρή προσαρμόστηκα στο πρόγραμμα που έπρεπε να έχει και στις ανάγκες της. Όλα μπήκαν στη θέση τους αυτόματα».

Έχεις αναπτύξει και φοβίες τώρα με το μωρό;

«Όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμα, δεν ξέρω αν στο μέλλον μού βγουν. Αλλά όλες οι φίλες μου μού είπαν ότι θα αναπτύξω κάποια στιγμή. Όμως από την αρχή δεν φοβόμουν καθόλου με το μωρό! Την έπιανα, την έκανα μπάνιο, τη γύρναγα άνετα, δεν φοβόμουν».

Ήταν λάθος σου πιστεύεις που δεν έφερες στον κόσμο νωρίτερα ένα παιδί;

«Όχι, όχι. Αυτό δεν το πιστεύω καθόλου. Η μικρή ήρθε στον κόσμο την ώρα και τη στιγμή που έπρεπε να έρθει. Ο Θεός μου την έφερε την κατάλληλη στιγμή. Προηγουμένως δεν ήμουν εγώ έτοιμη για ένα παιδί. Τώρα ήταν η μαγική στιγμή! Ήμουν ψυχικά και σωματικά έτοιμη. H μικρή Μπιάνκα μου έφερε μεγάλη ηρεμία».

Πηγή:Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved