Λάουρα Νάργες: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω κάνει delete σε αρκετούς…»
Showbiz

Λάουρα Νάργες: «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω κάνει delete σε αρκετούς…»

Έχει εμπιστοσύνη πάντα στην σχέση της η Λάουρα Νάργιες; Γενικά στους ανθρώπους έχει εμπιστοσύνη;

«Στην Ελλάδα έχω φάει τα χαστούκια μου από διάφορους. Έχουμε άλλη νοοτροπία στη Γερμανία. Όταν πρωτοήρθα εδώ έπαθα σοκ σε πολλά πράγματα. Νομίζεις ότι είσαι φίλη με κάποια αλλά τελικά δεν είσαι κι αυτό, μάλιστα, αποδεικνύεται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Έτσι αναγκαστικά η εμπιστοσύνη μου έχει μειωθεί και είμαι πιο προσεκτική στις σχέσεις μου αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνομαι τελείως καχύποπτη με τους ανθρώπους» τόνισε στο You.

-Φίλη σου σού έχει πάρει το αγόρι;

«Έχει τύχει εδώ στην Ελλάδα με μια κοπέλα που νόμιζα ότι ήταν φίλη μου, έκανε μια προσπάθεια, κάτι σαν φλερτ με κάποιο αγόρι στο παρελθόν.»

-Η πρώτη σου σχέση πότε ήταν, θυμάσαι;

«Νομίζω ουσιαστικά στα 17-18. Μέχρι τότε ήταν αυτά τα πολύ παιδικά...»

-Χυλόπιτες έχεις ρίξει;

«Μπορεί...»

-Έχεις πέσει στα πατώματα;

«Τόσο τρελά, όχι.»

-Στον κεραυνοβόλο έρωτα πιστεύεις;

«Ναι! Πιστεύω στη θεωρία ότι εκεί που είσαι στο σούπερ μάρκετ και πας να πιάσεις το αλεύρι θα το πιάσει ο άλλος, θα κοιταχτείτε στα μάτια και θα είναι όλα τέλεια! Και το πιστεύω όλο αυτό για να μου ομορφύνει λίγο τον κόσμο γενικώς.»

-Delete κάνεις εύκολα στους ανθρώπους;

«Δίνω πάρα πολλές ευκαιρίες. Επειδή είμαι ένας καλός άνθρωπος και πάρα πολύ καλοπροαίρετος και τους αντιμετωπίζω όλους με καλή διάθεση αν ο άλλος αυτό το πράγμα το εκμεταλλευτεί δεν θα του το συγχωρέσω τόσο εύκολα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω κάνει delete σε αρκετούς...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved