Τζούλι Τσόλκα: «Τα παιδιά τα σκέφτομαι, τον γάμο όχι»
Showbiz

Τζούλι Τσόλκα: «Τα παιδιά τα σκέφτομαι, τον γάμο όχι»

Ως παιδί χωρισμένων γονιών, η Τζούλι Τσόλκα δεν έχει καλή άποψη για τον γάμο ως κοινωνικό γεγονός. Γάμος για την ίδια, είναι το να ζεις με τον άνθρωπό σου...

Σε ποιο κομμάτι σε δυσκόλεψε η ζωή;

«Δεν έχω περάσει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή μου. Ήμουν ένα παιδί που πήγαινα σε ένα καλό σχολείο, είχα τη μόρφωση μου. Έκανα την επανάσταση μου ως παιδί, τίποτα το τραγικό, μη φανταστείς κάτι ιδιαίτερα ακραίο. Έζησα καλά παιδικά χρόνια, παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά από μικρή πάντα βλέπω τη θετική πλευρά. Έχω περάσει τσακωμούς με τους δικούς μου, είναι λογικό, κάνοντας την επανάσταση. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ρίχνουμε το φταίξιμο οπουδήποτε αλλού, παρά στον εαυτό μας για τα πράγματα που κάνουμε. Αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας λες και είμαστε άμεμπτοι. Βρίσκω πιο υγιές να χωρίζουν οι γονείς. Το θέμα είναι να κρατάνε καλές σχέσεις με τα παιδιά τους».

Θα μπορούσες να λειτουργήσεις με έναν άνθρωπο όπως ο τηλεοπτικός σου σύζυγος;

«Όχι, καθόλου. Η ηρωίδα έχει μια σχέση από 18 χρονών μαζί του, ουσιαστικά μια ζωή. Εγώ δεν έχω ζήσει μία τόσο μεγάλη σχέση. Είμαι πιο ατίθαση σε σχέση με τη Βασιλική, δύσκολα μπαίνω σε καλούπια, κι αυτό ξέρω ότι είναι δύσκολο για τον άλλο».

Τον γάμο, την οικογένεια, τα παιδιά, τα σκέφτεσαι ως προορισμό ζωής;

«Τα παιδιά τα σκέφτομαι, τον γάμο όχι. Γάμο θεωρώ και το να ζεις με τον άνθρωπό σου. Δεν είμαι υπέρ του κοινωνικού γεγονότος. Καταλαβαίνω κάποιον που θέλει να παντρευτεί σε εκκλησία ή με πολιτικό γάμο ή ακόμα να κάνει σύμφωνο συμβίωσης, εννοείται ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, είμαι υπέρ της ελευθερίας, θεωρώ γάμο το ότι είμαι με τον άνθρωπό μου, ζούμε στο ίδιο σπίτι, μπορεί να έχουμε το παιδί μας και να είμαστε καλά. Είναι κάτι προσωπικό».

ΠΗΓΗ: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved