Πάνος Κιάμος: «Ο πατέρας μου ήταν εργάτης»
Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Ο πατέρας μου ήταν εργάτης»

Σπάνια βλέπουμε τον Πάνο Κιάμο σε κοσμικές εμφανίσεις και ο ίδιος κάθε άλλο παρά μπαίνει στον κόπο να ασχοληθεί με το χτίσιμο της εικόνας του.

Δεν τα πάει καλά με όλα αυτά; «Δεν είναι ότι δεν τα πάω καλά. Απλά θέλω να απασχολώ τον κόσμο με τη δουλειά μου. Είναι επιλογή μου, γιατί πιστεύω ότι έτσι κερδίζω τον κόσμο συνειδητά. Δεν θέλω να τους απασχολώ ούτε με δηλώσεις μου, ούτε με τις εξόδους μου ή τις selfies μου», λέει γελώντας.

Έχει λογαριασμό στα social media;

«Όχι, δεν έχω. Μόνο μία σελίδα στο Facebook έχω, την οποία διαχειρίζεται μια ομάδα συνεργατών μου. Ούτε Twitter έχω, ούτε Instagram. Τίποτα. Δεν τα σνομπάρω, απλά δεν είμαι καλός σε όλα αυτά».

Ο ίδιος παρομοιάζει την πορεία του στο τραγούδι με μια σκάλα στην οποία ανέβηκε ένα-ένα τα σκαλιά. Το πρώτο σκαλί το ανέβηκε το 1994, όταν και πρωτοεμφανίστηκε στον χώρο. Τέσσερα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία, «Χωρίς νερό μπορώ». Το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του έγινε το 2004, όταν κυκλοφόρησε το διπλό live άλμπουμ από τις τότε εμφανίσεις του στο «Fix», μια δική του ιδέα. Το μυαλό του πόσο τον βοήθησε στην καριέρα του;

«Το μυαλό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να είμαι σε εγρήγορση. Σε αυτό με βοήθησε πολύ το σχολείο. Μπορώ να αντιλαμβάνομαι μηνύματα που ίσως δεν θα μπορούσε να καταλάβει ένας άνθρωπος που δεν έχει την ίδια παιδεία και το ίδιο υπόβαθρο. Και δεν το λέω υποτιμητικά γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Γιατί γνωρίζω ανθρώπους που ήθελαν, αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα να σπουδάσουν. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς γιατί μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου πρόσφερε αυτό το αγαθό. Μπορεί να μην είχαμε τα πολλά χρήματα, αλλά δεν μας έλειπε τίποτα. Ο πατέρας μου ήταν εργάτης και μου παρείχε τα απαραίτητα, ώστε εγώ να μπορώ να διαβάζω και να ανοίξω τους ορίζοντές μου!».

ΠΗΓΗ: Thema People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved