Νίνο: «Κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό που έχω φτάσει 34 ετών και ζω»
Showbiz

Νίνο: «Κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό που έχω φτάσει 34 ετών και ζω»

Ο Νίνο εξομολογείται στο Hello πως βίωσε την απώλεια αγαπημένων του προσώπων, πότε ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, αλλά και πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο να βρίσκεται κοντά στον Θεό.

Παρόλο που είσαι μικρός οε ηλικία, έχεις ήδη έρθει αντιμέτωπος με την απώλεια αγαπημένων σου ανθρώπων;

«Κυρίως καλών μου φίλων. Έτσι είναι η ζωή. Πολλοί δεν εκτιμούν ότι είναι ζωντανοί. Εγώ κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό που έχω φτάσει 34 ετών και ζω. Αν σκέφτονταν όλοι έτσι, θα ήταν χαρούμενοι. Μπορεί να έχουμε περάσει δύσκολα, αλλά δε διαλυθήκαμε. Είμαστε εδώ κι αυτό είναι η αρχή της θετικής σκέψης. Το αισθάνομαι κάθε μέρα».

Έχεις ζητήσει ποτέ βοήθεια από ψυχολόγο;

«Επειδή συζητούσα αυτά τα θέματα και μικρότερος, μου έλεγαν να πάω σε ψυχολόγο και πήγα, όμως δε με βοήθησε. Ίσα-ίσα, θα έλεγα ότι πήγε να με μπερδέψει».

Πότε συνέβη αυτό;

«Όταν ήρθε η υπερβολική δημοσιότητα, το 2002. Δεν είχα πρόβλημα, πήγα να δω αν έχω, αλλά δεν...».

Καταλαβαίνω ότι είσαι κατασταλαγμένος.

«Είμαι έτοιμος για όλα. Δεν έχω θέμα. Με τα πάντα ή με τίποτα, το ίδιο θα αισθάνομαι. Θα συνεχίσω να γράφω, να σκέφτομαι, να δημιουργώ, να ρίχνω τη ζαριά μου».

Είσαι κοντά στο Θεό;

«Πάντα ήμουν κοντά στο Θεό. Κάθε βράδυ και κάθε πρωί προσεύχομαι. Βρίσκω πάντα χρόνο. Όλοι θα έπρεπε να το κάνουν, γιατί έχουν σταματήσει να αισθάνονται τη γαλήνη της πίστης».

Τώρα τον Θεό πώς τον έχεις μέσα σου;

«Του ζητώ να με συγχωρήσει για όποια κακή σκέψη έχω κάνει. Όλοι μας κάνουμε περιττές σκέψεις. Το 90% είναι τέτοιες, έχει αποδειχθεί και επιστημονικά. Σκεφτόμαστε συνεχώς το κακό, φοβόμαστε τι θα συμβεί. Δε βλέπουμε το τώρα, να πούμε κι ένα ευχαριστώ, να φύγουν τα μαύρα σύννεφα και να λάμψουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved