Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν είμαι ηθοποιός»
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν είμαι ηθοποιός»

Για την πρώτη εμπειρία της με την υποκριτική μιλάει στο ΕΓΩ η Κλέλια Ανδριολάτου, αλλά και τι τη δυσκόλεψε περισσότερο πάνω στον ρόλο της στο "Μπρούσκο"...

Το θέμα της υποκριτικής και η συμμετοχή σου στο «Μπρούσκο» πώς προέκυψαν;

«Αυτό ήταν μια ιδέα της Έλενας Χριστοπούλου, που την είχε σκεφτεί από μόνη της για λογαριασμό μου. Έτσι μια μέρα μου τηλεφώνησε και μου είπε πως με πήραν για να παίξω στη συγκεκριμένη σειρά».

Εσύ πώς ένιωσες όταν στο είπε;

«Μου ήρθε πολύ ξαφνικό, αλλά χάρηκα πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι με το θέατρο και την υποκριτική η μόνη επαφή που είχα ήταν από το σχολείο όπου κάναμε παραστάσεις -μάλιστα είχαμε παίξει και στην Κωνσταντινούπολη. Γενικά το έψαχνα το θέμα, αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα το έκανα επαγγελματικά. Όταν όμως μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία, την άρπαξα και είπα ότι δεν έπρεπε να την αφήσω ανεκμετάλλευτη».

Έπειτα από την εμπειρία της συμμετοχής σου σε τηλεοπτική σειρά, νιώθεις πλέον ηθοποιός;

«Δεν είμαι ηθοποιός. Δεν έχω τελειώσει κάποια αντίστοιχη σχολή. Το προσπαθώ, αυτήν τη στιγμή σπουδάζω υποκριτική, αλλά δεν είμαι ολοκληρωμένη ηθοποιός. Οπότε, με σεβασμό και ταπεινότητα, προσπαθώ να μπω και εγώ στον χώρο».

Πόσο εύκολο ήταν να μπεις στον ρόλο που υποδύεσαι στη σειρά;

«Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν το επάγγελμα του ψυχολόγου, το οποίο κάνει ο χαρακτήρας που υποδύομαι. Η ψυχολογία είναι μια επιστήμη, και όποιος την υπηρετεί, πρέπει ναι μεν πρέπει να είναι άμεσος, αλλά ταυτόχρονα να έχει και μια απόσταση και πιο «ψυχρή» αντιμετώπιση των πραγμάτων. Όμως είχα τόση βοήθεια από τον Ανδρέα Γεωργίου, που τα κατάφερα. Γενικά, από την αρχή, όλη η ομάδα της σειράς με αγκάλιασε και δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή υπόλογη ή μειονεκτικά για το ότι δεν είμαι επαγγελματίας ηθοποιός. Αυτό με έκανε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved