Χρύσπα: «Πλένω, σιδερώνω, μαγειρεύω, εννοείται, κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού»
Showbiz

Χρύσπα: «Πλένω, σιδερώνω, μαγειρεύω, εννοείται, κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού»

Έχει κάνει συμβιβασμούς η Χρύσπα

«Εννοείται ότι όλοι συμβιβαζόμαστε, δεν είμαστε μόνοι μας, ζούμε σε ένα σύνολο, μια κοινωνία. Κάνω εκπτώσεις στη ζωή μου και συμβιβάζομαι με πράγματα που ίσω5 να μη μου αρέσουν τόσο, αλλά ο σκοπ05 είναι να το κάνεις για να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην πορεία. Δεν έχω συμβιβαστεί ποτέ άσκοπα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ποιος είναι ο μεγαλύτεροι συμβιβασμοί που έχεις κάνει στη ζωή σου;

«Ο γάμος. (Γέλια.) Είναι ένας τεράστιος συμβιβασμός που κάνει κάποιος στη ζωή του, ειδικά όταν έχει μάθει να μένει μόνος του και να είναι ανεξάρτητος. Για μένα ήταν αρκετά δύσκολο να συμβιβαστώ στην ιδέα ότι δεν κάνω πλέον μόνο αυτό που θέλω, αλλά πρέπει να σέβομαι κι αυτός που είναι δίπλα μου τι θέλει. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα.»

-Σε ρόλο νοικοκυράς τα καταφέρνεις;

«Πλένω, σιδερώνω, μαγειρεύω, εννοείται, κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού που χρειάζεται κάνω. Από 18 χρόνων μένω μόνη μου, έχω αναγκαστεί να τα μάθω όσα δεν ήξερα. Μισώ το σιδέρωμα, άλλα είναι αναγκαίο κακό. Μαγειρεύω και τα τρώω... Είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. (Γέλια.) Όταν έχω χρόνο, κάνω παστίτσιο, μουσακά, καλώ φίλους στο σπίτι, παίζουμε επιτραπέζια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved