Στέλλα Μπεζαντάκου: «Είμαι 17 χρόνια στην επικαιρότητα. Είμαι ένα αυθεντικό άτομο»
Showbiz

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Είμαι 17 χρόνια στην επικαιρότητα. Είμαι ένα αυθεντικό άτομο»

Θα δούμε την Στέλλα Μπεζαντάκου να ξανατραγουδά;

«Ένας λόγος που σταμάτησα το τραγούδι είναι και η σχέση μου με τον άντρα μου. Όχι ότι μου το επέβαλε, ήρθε φυσιολογικά. Το ότι δεν ασχολούμαι είναι γιατί, αν κάνω κάτι, θα το κάνω όπως θέλω εγώ. θα πάω να δουλέψω αν θεωρώ ότι μου ταιριάζει κάτι, γιατί πλέον κινώ εγώ τα νήματα, έχω τη δυνατότητα να το κάνω, γιατί πλέον ζω με λιγότερα λεφτά» τόνισε στο Λοιπόν.

-Σε ενδεχόμενη συνεργασία θα ξαναφορούσες ρούχα στο ίδιο ύφος με τα οποία σε είχαμε γνωρίσει να εμφανίζεσαι επάνω στην πίστα;

«Δεν ξέρω πώς θα το χειριστώ, το σέξι δεν αλλάζει με την ηλικία. Μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξι στα 40, στα 50, στα 60 της, αρκεί να συμβαδίζει με τα χρόνια της. Μέχρι να φτάσω 50, έχω χρόνια, θα προσπαθήσω να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, γιατί δεν ήμουν ποτέ τραγουδίστρια του νέου κύματθ5, οπότε πρέπει να το υποστηρίξω αυτό, αλλά με βάση άλλες προδιαγραφές. Στην πίστα θα το βάλω το μίνι μου, δεν λέω όχι.»

-Ο σύζυγος σου έχει αντίρρηση σε αυτό;

«Σε κάποιες κινήσεις μου στο παρελθόν μου έχει βάλει «άγριο χέρι». Δεν του άρεσαν κάποια πράγματα.»

-Αφορούσαν την εμφάνιση σου στην πίστα ή την προσωπική σου ζωή;

«Κυρίως την εμφάνιση μου στην πίστα, γιατί με την προσωπική μου ζωή δεν έχω απασχολήσει πάρα πολύ τα ΜΜΕ. Είμαι 17 χρόνια στην επικαιρότητα. Είμαι ένα αυθεντικό άτομο και όταν έβγαινα και μιλούσα στην τηλεόραση, το έκανα λες και είμαι στο σαλόνι του σπιτιού μου, αυτό γινόταν θέμα. Άρχισα να το «μαζεύω», γιατί είπα: «Εκτίθεσαι, Στέλλα, πρέπει να προσέχει». Πέρασε καιρός για να το μάθω, δεν είχα τους κατάλληλους μάνατζερ. Τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να βγάλω ένα τραγούδι διαδικτυακά και ο σκοπός μου δεν είναι για να δουλέψω, αλλά αν τύχει κάτι καλό...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved