«Όταν υπάρχει παιδί σε ένα ζευγάρι, ακόμα κι αν είναι μαζί, ακόμα κι αν χωρίσει, πρέπει να...»
Showbiz

«Όταν υπάρχει παιδί σε ένα ζευγάρι, ακόμα κι αν είναι μαζί, ακόμα κι αν χωρίσει, πρέπει να...»

Πολύ πιο αποφασισμένος από ό,τι πριν, να διαφυλάξει όσο μπορεί την οικογένειά του από τα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίζεται με συνέντευξή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Λίγο μετά τη μεγάλη πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής του The 2night show, ο παρουσιαστής μιλάει για την απόφασή του να μην αναφέρεται πλέον στην προσωπική του ζωή, θέλοντας, όπως τονίζει στο people να προστατέψει τις ισορροπίες για τον μικρό γιο του, Αναστάση...

Η μαμά σου είναι καλή πεθερά;

Θεωρώ πως μια μάνα είναι καλή ή κακή πεθερά όσο της επιτρέπουν τα παιδιά της. Δεν φταίνε οι πεθερές, φταίνε τα παιδιά. Αν δώσεις πάτημα να μπει η μητέρα σου στο σπίτι, να βοηθήσει, να της πεις τα προβλήματα, όταν εσύ θα σταματήσεις να το θέλεις, την έχεις βάλει τόσο βαθιά μέσα στη ζωή σου που δεν θέλει εκείνη να σταματήσει. Η ισορροπία είναι το παν. Μακριά κι αγαπημένοι. Όποτε θέλει, να είμαστε όλοι μαζί, να δει το παιδί, αλλά στα προσωπικά δεν μπλεκόμαστε. Ούτε εγώ μπαίνω στα προσωπικά των γονιών μου, ούτε εγώ θέλω να με ρωτήσουν τι θέματα έχω, πώς είμαι, αν μαλώνω, αν δεν μαλώνω. Σε μια ερώτηση αν είμαι καλά ή όχι θα απαντήσω. Μέχρι εκεί. Όποια απόφαση είναι να πάρω για τη ζωή μου, για το παιδί μου, θα μπορούσα να καθίσω μαζί τους να πιούμε ένα ουζάκι, να τους τα πω, να ακούσω τη συμβουλή τους, που είναι σημαντική, αλλά τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνεις μόνος σου, για να μπορείς να πληρώσεις και το αντίτιμο.

Το ότι πλέον έχεις τη δική σου οικογένεια, μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, σε έχει επηρεάσει και στα επαγγελματικά σου;

Τα έχω ξεχωρίσει αυτά, δουλειά και οικογένεια. Και δεν μου αρέσει να μιλώ για τα προσωπικά μου. Κάθε φορά που μιλάω το μετανιώνω. Δεν ξέρω πώς, αλλά παίρνουν μια λέξη, μια κουβέντα, μια φωτογραφία και τα βάζουν κάτω και τα τσαλαπατάνε. Σε όποια συνέντευξη κάνω εγώ, αν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά του, είναι το μόνο πράγμα που σέβομαι ασυζητητί. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στον άλλο και δεν θα τον πιέσω να μιλήσει αν δεν αισθάνεται άνετα.

Μήπως, επειδή στο παρελθόν έχεις καεί στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι;

Όχι. Όταν δεν υπήρχαν παιδιά σε μια σχέση, τα δικαιολογούσα όλα. Σε χώριζαν, σου έβαζαν δίπλα όποια γυναίκα τούς ερχόταν στο κεφάλι, ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε, αλλά δεν έλεγα τίποτα. Πλέον υπάρχει ένα παιδί και πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι γράφουν και λένε. Όταν υπάρχει ένα παιδί σε ένα ζευγάρι, ακόμα κι αν είναι μαζί, ακόμα κι αν χωρίσει, πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή και σεβασμός, γιατί κάποια στιγμή αυτό το παιδί θα αρχίσει να διαβάζει και μετά θα πρέπει να του εξηγείς. Κι αν έχουν γράψει μπούρδες, θα πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία να απολογείσαι. Όταν υπάρχει ένα παιδί, είναι ανήθικο να γράφεις ότι να ’ναι.

Κάπου διάβασα πως ο Αναστάσης πάει ήδη στον παιδικό σταθμό.

Ναι, πήγε 2 χρόνων. Θεωρήσαμε πως πρέπει να πάει σε μικρή ηλικία, για να συναναστραφεί και με άλλα παιδάκια, και του έχει κάνει πολύ καλό. Ενώ στην αρχή λίγο τον πείραζε, μετά πήγε πολύ καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved