Κατερίνα Τοπάζη: «Δεν είμαι πολύ μοντέρνα στις απόψεις μου, είμαι παραδοσιακή »
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: «Δεν είμαι πολύ μοντέρνα στις απόψεις μου, είμαι παραδοσιακή »

Η Κατερίνα Τοπάζη μένει πλέον μόνιμα στην Αμερική. Σκέφτηκε να αφήσει τον γιο της με το μπαμπά του;

«Στα 13 του μου το ζήτησε και του έκανα το χατίρι, θεώρησα ότι είχε κι εκείνος το δικαίωμα, καταρχάς το παιδί, έτσι σεβάστηκα την επιθυμία και το δικαίωμα του. Του είχε λείψει ο πατέρας του και θέλησε να μείνει μαζί του. Αυτό έγινε μια χρονιά. Το παιδί βέβαια ξαναγύρισε πίσω στην Αμερική» τόνισε στο Λοιπόν.

-Η σχέση με το πατέρα του πώς είναι;

«Θέλω να πιστεύω πως είναι καλή, απ' ό,τι βλέπω. Η δική μου είναι καθαρά γονική, μόνο ό,τι αφορά στους γονείς, τίποτα άλλο. Μόνο σχέση γονιών.»

-Δεν είσαι υπέρ της αντίληψης ότι μπορεί ένα ζευγάρι να κάνει παρέα μετά το χωρισμό του και με τους επόμενους συντρόφους τους;

«Όχι. Να κάνουμε παρέα, όχι. Έχει τύχει να βρεθούμε παρέα παλαιότερα με τη σύζυγο του, σε καφετέρια, πριν φύγουμε με το παιδί στην Αμερική και συζητήσαμε. Αυτό έχει γίνει μια φορά, αλλά για να γίνει σύστημα, μέθοδος, του τύπου να κάνουμε όλοι μαζί παρέα και να βγαίνουμε, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Δεν είμαι πολύ μοντέρνα στις απόψεις μου, είμαι παραδοσιακή μάνα και γυναίκα. Είναι άλλοι που έχουν ξεφύγει, εγώ τα κρατάω πολύ μερικά πράγματα.»

-Άφησες πίσω την καριέρα που έχεις κάνει, την αναγνωρισιμότητα και πήγες στην Αμερική ξεκινώντας από το μηδέν;

«Εκεί είναι η πρόκληση. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν ελάχιστοι άνθρωποι, ειδικά καλλιτέχνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved