Μαρία Κορινθίου: «Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημα μου»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημα μου»

Ποια είναι η γοητεία σε έναν άνθρωπο;  Τι πιστεύει η Μαρία Κορινθίου

«Η ομορφιά και η γοητεία ενός ανθρώπου είναι η ψυχή του. Αυτό που πηγάζει από μέσα του. Υπάρχουν γυναίκες τόσο ερωτεύσιμες, τόσο όμορφα θηλυκά, που μπορεί να έχουν παραπάνω κιλά. Και; Τι έγινε; Τι είναι όμορφο; Ποιος το ορίζει αυτό; Το να είσαι άξεστος και χωρίς παιδεία είναι όμορφο; Ο καθένας το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά αλλά για εμένα ομορφιά είναι ο σεβασμός προς τον άλλο, το ήθος, η παιδεία, η ευγένεια ψυχής. Το να είσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, να αγαπάς το διπλανό σου... Για εμένα αυτό είναι ομορφιά» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Μένουμε τελικά περισσότερο από όσο πρέπει στην εικόνα;

«Ναι και αυτό είναι λάθος, ειδικά για τα νέα κορίτσια. Σημασία έχει να νιώθουμε καλά με αυτά που έχουμε. Είναι σημαντικό να δεχτούμε τα μειονεκτήματα μας, να αναγνωρίσουμε τα πλεονεκτήματα μας, γιατί αυτά είναι σίγουρα πιο πολλά -είτε μιλάμε για σωματικά είτε για ψυχικά χαρίσματα-, ενώ πολλές φορές και τα μειονεκτήματα στο τέλος μπορεί να είναι προτερήματα»

-Ποτέ δεν είχες θέμα με το σώμα σου;

«Φυσικά και δεν είχα. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε το ίδιο και ούτε εγώ να γίνω σαν τη Gisele. Δεν είναι αυτός ο σωματότυπός μου. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά. Το ότι δεν μοιάζουμε μεταξύ μας, ότι είμαστε διαφορετικές. Πρέπει όμως να νιώθουμε καλά και να σεβόμαστε το σώμα μας. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω. Εχω γνώση του σώματος μου και μου αρέσει. Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημα μου. Γιατί να έχουμε τόση ανασφάλεια Δεν χρειάζεται.”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved