Βίβιαν Κοντομάρη: «Νιώθω χαρούμενη και ευλογημένη»
Showbiz

Βίβιαν Κοντομάρη: «Νιώθω χαρούμενη και ευλογημένη»

Πώς αισθάνεται η Βίβιαν Κοντομαρη που «Το σόι σου» συνεχίζει με επιτυχία για δεύτερη χρονιά; 

«Πάρα πολύ τυχερή που συμμετέχω σε μια τόσο καλή και τόσο καλά οργανωμένη παραγωγή. Νιώθω χαρούμενη και ευλογημένη» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.

-Δώσε μας ένα στίγμα σχετικά με την «τροχιά» που θα κινηθεί η Μπελά στη συνέχεια.

«Η Μπελά είναι απρόβλεπτη! Ο χαρακτήρας της είναι μεν σταθερός, ωστόσο η συμπεριφορά της μπορεί να αλλάξει εντελώς ανάλογα με τις καταστάσεις που προκύπτουν. Οπότε ούτε εγώ μπορώ να σου διαγράψω με σιγουριά την «τροχιά» της.»

-Είδαμε να «εγκαταλείπει» την πατρική στέγη μετά από 3 7 χρόνια, θέλοντας να μείνεις μόνη σου. Τι σηματοδοτεί πλέον αυτή η αλλαγή;

«Η ανεξαρτησία που ποθεί η Μπελά είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων. Δεν φτάνει μόνο το ότι φεύγει από το σπίτι. Σίγουρα όμως αυτό το βήμα θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες.»

-Εύκολη ή δύσκολη απόφαση να μένεις μόνη σου;

«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ούτε να μένεις με την οικογένεια σου, ούτε να συγκατοικείς, ακόμη και το να μένεις μόνος σου έχεις τις δυσκολίες του. θεωρώ ότι είναι θέμα προσωπικής ανάγκης του καθενός. Για την Μπελά όπως πάντα τα πράγματα ήταν και θα είναι εύκολα διότι μετακομίζει ακριβώς δίπλα στους δικούς της και έτσι συνεχίζει να έχει όλες τις παροχές της οικογένειας και ταυτόχρονα το δικό της προσωπικό χώρο. Ένα ακόμη κοινό στοιχείο με την Μπελά... Έτσι έκανα και εγώ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved