Από το Fame Story… σκιτσογράφος
Showbiz

Από το Fame Story… σκιτσογράφος

Την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, ενώ στην πορεία κατάφερε να ξεχωρίσει, όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και για το ταλέντο της στα σκίτσα-προσωπογραφίες με στυλό.

«Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε το τραγούδι και είχα ως είδωλο τον Michael Jackson. Γύρω στα 18, ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και ένα χρόνο πριν από το Fame Story, έκανα τα πρώτα μου live στην Θεσσαλονίκη», λέει η Ιωάννα Κολοκοτρώνη στο People που σήμερα είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών.

«Πέρασα από τέσσερις οντισιόν μέχρι να γίνει η τελική επιλογή. Όλο αυτό το θυμάμαι ως μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ήμουν μόλις είκοσι ετών, νέα στον χώρο της μουσικής και χωρίς την απαραίτητη εμπειρία ώστε να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που είχα αποκτήσει για περαιτέρω προβολή. Δεν ήξερα που να στραφώ».

«Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω απαντούσα τραγουδίστρια και ζωγράφος».

Η Ιωάννα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην γραφιστική, ενώ μετά θέλοντας να επεκτείνει την γνώσεις της πάνω στην εικονογράφηση, πήγε στην σχολή ACTO, όπου στη συνέχεια δίδαξε για πέντε χρόνια.

«Στην αρχή δίσταζα, αλλά μετά από την σχολή που έμαθα τις τεχνοτροπίες, ξεκίνησα δειλά-δειλά να σχεδιάζω αναγνωρίσιμα πρόσωπα».

Η πρώτη της απόπειρα πορτρέτου ήταν η Έλενα Παπαρίζου, ενώ στην συνέχεια σκιτσάρει με ιδιαίτερη επιτυχία έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, όπως η Beyonce, η Rianna, η Jennifer Lopez, η Cara Delevingne, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Demy, αλλά και ο Νίνο με τον οποίο γνωρίζονται από την εποχή του Fame Story. Ο τραγουδιστής, μόλις βλέπει το σκίτσο που του έχει στείλει η Ιωάννα με μήνυμα στο Instagram, ενθουσιάζεται και το αναδημοσιεύει με το ακόλουθο μήνυμα: «Αυτό έχει γίνει όλο από τα χέρια της Ιωάννας με στυλό και αξίζει συγχαρητήρια. Ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ. Πέρα από το φοβερό χάρισμα που σου έδωσε ο Θεός στην φωνή, φαίνεται πως σου έδωσε κι άλλα. Την ζωγραφική με στυλό. Είναι απίστευτο. Μπράβο», γράφει ο τραγουδιστής. «Μετά από αυτό ανταλλάξαμε ένα δυο μηνύματα και χάρηκε πολύ για το πώς εξελίχθηκε η ζωή μου. Μου είπε, μάλιστα, πως δεν θέλει ποτέ να ξεχνάει από πού ξεκίνησε και πως μια φορά τον μήνα βλέπει κάποια επεισόδια του Fame Story και μας σκέφτεται όλους με αγάπη. Μου απάντησε πολύ προσγειωμένα και ανθρώπινα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved