Πέτρος Γυφτόπουλος: Η τηλεόραση και η… φυγή
Showbiz

Πέτρος Γυφτόπουλος: Η τηλεόραση και η… φυγή

Ήταν εύκολο για τον Πέτρο Γυφτόπουλο να πάρει την απόφαση να αφήσει την τηλεόραση; Γιατί είναι πολλοί εκείνοι που, όταν ζήσουν αυτή την εμπειρία και γίνουν αναγνωρίσιμοι, δυσκολεύονται να γυρίσουν την πλάτη και να τα εγκαταλείψουν όλα…

«Η τηλεόραση για μένα ήταν μια δουλειά που έκανα παράλληλα με τις σπουδές μου για να βγάζω τα προς το ζην. Ποτέ δεν υπήρξε όνειρό μου ή μια καριέρα που ήθελα να ακολουθήσω. Παρ’ όλα αυτά, μπορώ να πω ότι είναι μια από τις ομορφότερες και σημαντικότερες εμπειρίες στη ζωή μου μέχρι τώρα. Οι συνεργάτες και οι καλεσμένοι της εκπομπής, που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω, με συντρόφεψαν σε αυτό το πολύ όμορφο τηλεοπτικό ταξίδι έξι χρόνων και μου μετέδωσαν εμπειρίες ζωής που θα μου μείνουν για πάντα αξέχαστες» τόνισε στο People.

-Υπάρχει κάτι που σου έχει λείψει από εκείνη την εποχή;

«Το μόνο κομμάτι που μου λείπει είναι η απίστευτη αγάπη του κόσμου, την οποία μου εκδήλωνε όταν με συναντούσε εκτός πλατό. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, τα μηνύματα αγάπης και στήριξης στο facebook από ανθρώπους που παρακολουθούν την εκπομπή είναι καθημερινά.»

-Συναναστρέφεσαι άλλους Έλληνες στην Αυστραλία; Τι σου λένε;

«Το καλό με τη Μελβούρνη είναι ότι είναι μια πόλη που σφύζει από Έλληνες και ελληνικό στοιχείο. Έτσι, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες πρώτης ή δεύτερης γενιάς και μερικοί από αυτούς με γνώριζαν από πριν, μια και η εκπομπή προβάλλεται κανονικά στη Μελβούρνη. Οι περισσότεροι Έλληνες εδώ είναι φιλικότατοι και σε αγκαλιάζουν λες και είσαι οικογένειά τους, κάτι το οποίο μας βοήθησε πολύ στο να εγκλιματιστούμε γρήγορα. Γενικότερα, όλοι τους ανεξαιρέτως, είτε έχουν ζήσει στην Ελλάδα ή όχι, είναι πολύ απογοητευμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και προσπαθούν, με όποια ευκαιρία παρουσιαστεί, να στηρίξουν τους συγγενείς τους που βρίσκονται στην πατρίδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved