Δέσποινα Βανδή: «Τίποτε δεν είναι δεδομένο»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Τίποτε δεν είναι δεδομένο»

H Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη. Τι παραπάνω είχε αυτή η πρεμιέρα; 

«Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Μια καινούργια πρεμιέρα σε φέρνει αντιμέτωπη με τον ίδιο προβληματισμό. Θα έρθει ο κόσμος; Αφοράς ακόμα; Θυμώνω με τον εαυτό μου που έχω ακόμα τόσο άγχος, γιατί είναι λες και γυρνάω στο 1997 και κάνω πάλι πρεμιέρα. Έχω τόση αγωνία αν θ' αρέσει αυτό που έχω ετοιμάσει, που φοβάμαι ότι θα λιποθυμήσω πριν βγω στη σκηνή. Είναι σαν να δίνω εξετάσεις. Σου λείπουν οι υπερπαραγωγές που παρουσίαζες παλαιότερα; Αν υπήρχε η δυνατότητα να κάνω ξανά μια μεγάλη παραγωγή, εννοείται ότι θα την έκανα, με διαφορετική όμως προσέγγιση. Κάθε πράγμα πρέπει να το εξετάζεις στην εποχή του. Θα το έκανα με μια άλλη ματιά» τόνισε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

-Ζηλεύεις τα μεγάλα shows του εξωτερικού;

«Θα ήθελα να είμαι μόνο ένα πράγμα, θα ήταν πιο εύκολο. Αλλά έχω δύο εαυτούς μέσα μου. Ασφαλώς και ζηλεύω τα υπερθεάματα, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το λαϊκό τραγούδι. Όσο κι αν μου αρέσουν η ροκ και η ποπ μουσική, δεν μπορώ να βγάλω τον καημό χωρίς μπουζούκι. Πάντα έτσι ήσουν; Μεγαλώνοντας έγινα περισσότερο. Το λαϊκό μου άρεσε πάντα, το ξενύχτι δεν μπορούσα. Αφού να φανταστείς κατά τις τέσσερις τους έλεγα να φύγουν να πάνε στον Ρέμο που τραγουδούσε έως τις πέντε το πρωί.»

-Είχες πει παλαιότερα ότι δεν θέλεις να μεγαλώσει στα μπουζούκια. Δεν θα ήθελες στα 50 σου να τραγουδάς στη νύχτα.

«Θα ήθελα να μπορώ να είμαι σε άλλους χώρους και να το κάνω πιο επιλεκτικά. Το έχω αυτό ως σκέψη. Όμως, τι γρήγορα που έρχονται και αυτά τα 50! (γέλια) Τι βιάζονται; Και εγώ, τι χαζή που στα 25 μου έλεγα την πραγματική μου ηλικία. Πού να 'ξερα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved