Άρης Αντωνόπουλος: «Δεν ένιωσα ποτέ παραγκωνισμένος ούτε έχασα κάτι από την παιδική μου ηλικία»
Showbiz

Άρης Αντωνόπουλος: «Δεν ένιωσα ποτέ παραγκωνισμένος ούτε έχασα κάτι από την παιδική μου ηλικία»

Ο Άρης Αντωνόπουλος ήταν μόλις επτά ετών όταν έπεσαν για πρώτη φορά πάνω του οι προβολείς. Στάθηκε με άνεση μπροστά στην κάμερα ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη και με αυτοπεποίθηση κοίταξε τον φακό.

Το γύρισμα για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού ήταν γεγονός. Ακολούθησαν πολλές διαφημίσεις μέχρι τη στιγμή που το μικρό αγόρι εντάχθηκε στο καστ του σίριαλ «Κάτω από την Ακρόπολη» που παίχτηκε για τρία χρόνια στον Alpha. Η συνέχεια ήταν σίγουρα ενδιαφέρουσα. Τηλεόραση, θέατρο αλλά και κινηματογράφος. Ο 24χρονος σήμερα Άρης Αντωνόπουλος, αφού έκανε μια παύση εννιά περίπου χρόνων μακριά από την καλλιτεχνική πραγματικότητα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕE, επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό.

Υποδύεται τον 17χρονο Αντώνη στην κωμική σειρά του Star «Τρελή Οικογένεια», ενώ παράλληλα φοιτά σε δραματική σχολή.

«Σε μικρή ηλικία έκανα το πρώτο μου διαφημιστικό. Έγινε εντελώς τυχαία μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε η μεγαλύτερή μου αδελφή. Ύστερα από αρκετές διαφημίσεις στις οποίες συμμετείχα, θυμάμαι είχα κάνει αρκετές για μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δεν υπάρχει πια, πήρα τον ρόλο του γιου του Παύλου Ευαγγελόπουλου στο σίριαλ "Κάτω από την Ακρόπολη" πριν από δεκατέσσερα χρόνια. Την επόμενη χρονιά συμμετείχα στην παράσταση "Η κυρία Ντάπφαϊρ" που είχε ανεβάσει ο Γιάννης Ζουγανέλης στο θέατρο», λέει στο «TV Εθνος» ο Άρης Αντωνόπουλος.

Χωρίς να διαμαρτυρηθεί ούτε μια στιγμή ο εκκολαπτόμενος ηθοποιός συνέχισε τις εμφανίσεις του σε δημοφιλείς σειρές αλλά και στο θεατρικό σανίδι.

«Οχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκα, αλλά ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό που έκανα. Δεν ένιωσα ποτέ παραγκωνισμένος ούτε έχασα κάτι από την παιδική μου ηλικία. Μου άρεσε πάρα πολύ και ουσιαστικά έκανα το κέφι μου. Δεν είχα αγωνία. Απλώς αποστήθιζα τα λόγια μου και μετά το σχολείο πήγαινα στο γύρισμα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία χρονιά τελείωνα το μάθημα, με πήγαινε η μητέρα μου στο πλατό μέχρι τις επτά το απόγευμα και το βράδυ ήμουν στο θέατρο. Δεν κουράστηκα ποτέ. Ηταν απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά ήμουν χαλαρός. Άλλωστε όλοι με πρόσεχαν γιατί ήμουν ο μικρότερος», προσθέτει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved