Άρης Αντωνόπουλος: «Οταν ήμουν μικρός η τηλεόραση ήταν σαν ένα παιχνίδι»
Showbiz

Άρης Αντωνόπουλος: «Οταν ήμουν μικρός η τηλεόραση ήταν σαν ένα παιχνίδι»

Στο σίριαλ «Σαν το σκύλο με τη γάτα» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2003 ο Άρης Αντωνόπουλος υποδυόταν τον Τασούλη, τον γιο του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, του Κώστα Σπυρόπουλου και της Αβας Γαλανοπούλου. 

Την ίδια σεζόν ο 12χρονος τότε Αρης συμμετείχε στην παράσταση «Η Μικρή μας Πόλη» στο θέατρο Χορν. «Όπως έμαθα με είχε προτείνει για τον ρόλο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος με είχε γνωρίσει από τη συμμετοχή μου στην ταινία "Οξυγόνο". Μετά με πήραν για να παίξω στην καθημερινή σειρά του Mega "Βέρα στο δεξί". Είχα τον ρόλο του Πέτρου, του γιου της Υρώς Λούπη και του Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου στους δύο πρώτους κύκλους» τόνισε στο TV Έθνος.

Οταν έγινε 15 ετών ο Αρης αποφάσισε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα μαθήματά του. Μόλις πήρε το πτυχίο από την ΑΣΟΕE στην Πληροφορική αμφιταλαντεύτηκε.

«Οταν τελείωσα τις σπουδές μου, ήρθα σε δίλημμα για το αν θα ασχοληθώ με το μεταπτυχιακό ή την υποκριτική. Τελικά επέστρεψα σε κάτι που αγαπώ πολύ. Ημουν από μικρός στον χώρο και με "έτρωγε", ήθελα να το δοκιμάσω. Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Γράφτηκα σε δραματική σχολή και σκέφτηκα να κυνηγήσω αυτό που αγαπώ. Οσο μπορώ. Από κει και πέρα ό,τι προκύψει. Οταν ήμουν μικρός ήταν σαν ένα παιχνίδι. Μου άρεσε να μπαίνω σε διάφορες καταστάσεις και να βλέπω πώς είναι τα πράγματα και όλος ο χώρος. Εκανα την πλάκα μου. Τώρα το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά», αναφέρει ο 24χρονος ηθοποιός. Η «Τρελή οικογένεια», η κωμική σειρά του Star στην οποία υποδύεται τον Αντώνη, ήρθε στη ζωή του ξαφνικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved