Μανούσος Μανουσάκης: Η συνεργασία με τον γιο και στη σύζυγό του
Showbiz

Μανούσος Μανουσάκης: Η συνεργασία με τον γιο και στη σύζυγό του

Ποια είναι η χρυσή τομή στη συνεργασία του Μανούσου Μανουσάκη με τον γιο, Μανόλη Μανουσάκη, αλλά και τη γυναίκα του, Μαρία Μανουσάκη;

 

 

Τα παιδιά σας δεν ακολούθησαν το δρόμο σας. Θέλατε να ήταν διαφορετικά;

«Ως γονείς τούς στηρίξαμε σε αυτά που ήθελαν. Πρέπει να σε «καίει» για να γίνεις κάτι, πόσο μάλλον στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Η Δέσποινα είναι εικαστικός video art και παίρνει το μεταπτυχιακό της στο Βέλγιο, ο Μανόλης είναι συνθέτης και παραδίδει το διδακτορικό του στο Λονδίνο. Επιπλέον, ο Μανόλης έκανε το σχεδιασμό του ήχου της ταινίας, μια τιτάνια δουλειά. Στη συνεργασία δεν είμαστε γιος και πατέρας αλλά ο σκηνοθέτης και ο υπεύθυνος του ήχου, απλά έχουμε μια μεγαλύτερη οικειότητα. Όμως οι ρόλοι είναι ξεκαθαρισμένοι».

Η πρωταγωνίστρια της ζωής σας είναι η σύζυγός σας. Τι σας κρατάει τόσα χρόνια δυνατά μαζί;

«Έχουμε πολύ δημιουργικούς καβγάδες. Λέω στα πάντα «ναι» και μετά κάνω ό,τι θέλω. Λέμε τα ίδια πράγματα, αλλά εγώ έχω πάντα άδικο. Είναι πεπεισμένη ότι μόνο εκείνη έχει δίκιο» (γελάει πολύ και δυνατά).

Μαζί στη ζωή και στη δουλειά. Με τέτοια καθημερινότητα, πώς βρίσκετε τις ισορροπίες σας;

«Με τη Μαρία είμαστε μαζί! Είμαστε μαζί στη δουλειά, αλλά σε διαφορετικά μέτωπα. Εγώ έξω ως κυνηγός κι αυτή μέσα ως τροφοσυλλέκτης − και τελικά βλεπόμαστε πολύ λίγο. Η καθημερινή τριβή είναι το αλατοπίπερο. Είναι ο κυματοθραύστης των απαιτήσεων της παραγωγής της ταινίας, ο άνθρωπος που θα εκλογικεύσει τα πράγματα. Στο μόνο που δεν ακολουθεί είναι η ιστιοπλοΐα, αλλά παίρνει το πλοίο και βρισκόμαστε στον τερματισμό. Όπως κάθε ζευγάρι «συνωμοτούμε» εναντίον των υπολοίπων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved