Πρωτότυπο! Πώς αποκαλεί ο Γιάννης Στάνκογλου τον γιο του;
Showbiz

Πρωτότυπο! Πώς αποκαλεί ο Γιάννης Στάνκογλου τον γιο του;

Ο γιος του Γιάννη Στάνκογλου, Φίλιππος, είναι μόλις 17 μηνών και χαμογελάει συνέχεια! Με ποιον πρωτότυπο τρόπο τον φωνάζει ο... χαζομπαμπάς;

Απέκτησες γιο μέσα στην κρίση!

«Ναι, είναι πολύ όμορφο και εξαιρετικό παιδί. Ο Φίλιππος είναι 17 μηνών και είναι παιδί της κρίσης. (γέλια) Είναι μούτρο ο μπουμπουλίνος μου και νομίζω ότι μου μοιάζει».

Άργησε λίγο να έρθει το δεύτερο παιδί...

«Έχουν διαφορά πέντε χρόνια. Η Φοίβη ήρθε στη ζωή μας το 2009 και η κρίση άρχισε το 2010. Δεν το σκέφτηκα έτσι, απλά δεν ήμασταν έτοιμοι. Μετά βλέπαμε τη Φοίβη μόνη της και αποφασίσαμε με την Αλίκη να κάνουμε δεύτερο παιδί. Είδαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε γιατί μπορεί ένα παιδί να διαλύσει το ζευγάρι. Και ήρθε ο Φίλιππος που χαμογελάει συνέχεια και μας δίνει ενέργεια».

Η οικογένεια σε ισορροπεί;

«Εννοείται, αλλά πρέπει το ζευγάρι να έχει γερές βάσεις, να βοηθάει ο ένας τον άλλον, να δίνει χρόνο και να εκφράζοται και οι δυο. Αλλιώς χάνεται η ισορροπία. Ιδιαίτερα όταν είναι και του ιδίου χώρου».

Καμιά φορά αυτό δεν είναι πρόβλημα να εργάζεσαι στον ίδιο χώρο;

«Το μόνο πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά ένας από τους δυο πρέπει να μείνει εκτός δουλειάς λόγω παιδιών. Η γυναίκα μου, όμως, το πάλεψε πολύ. Ήταν μικρή η Φοίβη, όταν σκηνοθέτησε στην Κύπρο. Δούλευε και παράλληλα θήλαζε την κόρη μας».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved