Η συνεργασία του χειμώνα είναι αυτή!
Showbiz

Η συνεργασία του χειμώνα είναι αυτή!

Στον Νίκο Βέρτη και το Κέντρο Αθηνών βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς και η εμφάνισή του αυτή κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. 

Βλέπετε ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ξεκίνημα των εμφανίσεών του στο ολοκαίνουργιο “Estate” που είναι ουσιαστικά η συνέχιση του θρυλικού «Villa Mercedes» σε ένα σχήμα με τους Onirama που αναμένεται να αφήσει εποχή. Και η συμφωνία του αυτή με τον πετυχημένο επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο –που πάντα είναι πολύ μπροστά- είναι σίγουρα η τοπ του χειμώνα.

Ο χώρος έχει στην κυριολεξία μεταμορφωθεί και το άλλοτε νούμερο ένα club της Αθήνας επιστρέφει για να αλλάξει τις νύχτες μας. Και club και restaurant με εκπληκτικές επιλογές απ’ ότι μαθαίνουμε και περιμένουμε με ανυπομονησία να γευτούμε. Ο συνδυασμός με το άψογο καλλιτεχνικό team δείχνει έτοιμος να μας απογειώσει.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα παρουσιάσει το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα της 25ετούς καλλιτεχνικής του πορείας, ενώ δίπλα του θα είναι οι Onirama, με τον «εκρηκτικό» frontman Θοδωρή Μαραντίνη, να ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες και πολλές εμπνευσμένες διασκευές. Δεν βλέπουμε την ώρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved