Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στον χώρο βασίζομαι στις δικές μου δυνάμεις»
Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στον χώρο βασίζομαι στις δικές μου δυνάμεις»

 «Είμαι πολύ τυχερός που λόγω του πατέρα μου έμαθα τι πάει να πει δεοντολογία και τίμια δημοσιογραφία σχεδόν μαζί με τα πρώτα μου λόγια!» είπε σε συνέντευξή του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

-Είναι αυστηρός απέναντί σου ο πατέρας σου;

«Ούτε συζήτηση... Από κόσκινο με περνάει. Και παρατήρηση θα μου κάνει και θα κάτσει να με δει και θα στείλει μέχρι και μήνυμα την ώρα που είμαι στον αέρα για ό,τι λέω και απ ‘όλα!» τόνισε στο TV Έθνος.

-Είσαι ο εγγονός του αξεπέραστου Λάμπρου Κωνσταντάρα και ο γιος του Δημήτρη Κωνσταντάρα. Παρ’ όλα αυτά κατάφερες να κάνεις μία δική σου, ξεχωριστή πορεία στον χώρο των εγχώριων media και όχι μόνο...

«Πάντα θα είμαι ο εγγονός του Λάμπρου και ο γιος του Δημήτρη και αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος. Όμως με ευχαριστεί που υπάρχω στον χώρο γιατί βασίζομαι στις δικές μου δυνάμεις.»

-Έχουν ανοίξει πόρτες γιατί ήσουν ένας Κωνσταντάρας;

«Έχουν ανοίξει πόρτες γιατί ήμουν ένας Κωνσταντάρας, όπως επίσης κι έχουν κλείσει πόρτες γιατί ήμουν ένας Κωνσταντάρας. Σε αυτόν το χώρο εκτός από εκείνους που μπορεί να σε συμπαθούν, υπάρχουν κι εκείνοι που σε αντιπαθούν. Είτε εσένα, είτε τον πατέρα σου, είτε τον παππού σου.»

-Τι έχεις μάθει και από τον παππού σου και από τον μπαμπά σου και το κρατάς σαν φυλαχτό μέσα σου;

«Ότι σε όποια δουλειά κι αν βρεθείς πρέπει να την κάνεις με εντιμότητα, με ειλικρίνεια, με αυταπάρνηση. Ότι πρέπει να μάθεις να δουλεύεις πολύ, χωρίς να περιμένεις να σου χαριστεί τίποτα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved