Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είμαστε σε «πόλεμο» σήμερα και πρέπει να επιβιώσουμε»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είμαστε σε «πόλεμο» σήμερα και πρέπει να επιβιώσουμε»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι παιδί διάσημων γονιών. Ένιωσε ποτέ αδικημένος λόγω της σύγκρισης με τους γονείς του, Κώστα Καζάκο και Τζένη Καρέζη; 

«Η σύγκριση ήταν κάτι που υπήρχε από την αρχή ως δεδομένο. Με συνέκριναν με τους γονείς μου -κακώς μεν, αλλά το έκαναν-, όμως ήταν κάτι που, από πολύ μικροί, το είχα πάρει απόφαση ότι θα συνέβαινε. Νομίζω ότι από εμένα περίμεναν από την αρχή να είμαι ένας πάρα πολύ ώριμος ηθοποιός και έτοιμος για όλα, πράγμα που δεν γίνεται. Σαφώς έχω κάνει τα λάθη και τις βλακείες μου, όπως όλοι. Απλώς από εμένα περίμεναν πάντα κάτι παραπάνω» τόνισε στο ΟΚ.

-Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου για το μέλλον της κόρης σου Τζένης και του γιου σου Ιάσονα;

«Νομίζω ότι με κάποιον τρόπο θα ξεπεραστεί αυτή η λαίλαπα που ζούμε σήμερα. Ο άνθρωπος πάντα περνά και εύκολες και δύσκολες εποχές και βρίσκει τον τρόπο να επιβιώσει. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο της εποχής είμαστε σε «πόλεμο» σήμερα και πρέπει να επιβιώσουμε. Προς το παρόν, λοιπόν ανησυχώ περισσότερο για εμένα για το πώς εγώ θα καταφέρω να μεγαλώσω τα δύο παιδιά μου. Όταν αυτά ενηλικιωθούν και βγουν στον κόσμο, θα τα καταφέρουν να βρουν τον δρόμο τους. Αυτό θέλω να ελπίζω τουλάχιστον. Η ανησυχία πάντα υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι, όταν τα παιδιά είναι σωστά μεγαλωμένα και θωρακισμένα από το σπίτι τους, δεν έχουν πρόβλημα αργότερα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved