Τελευταία εξέλιξη στην δίκη για την αγωγή της Σπυροπούλου κατά Λιάγκα - Σταμάτη
Showbiz

Τελευταία εξέλιξη στην δίκη για την αγωγή της Σπυροπούλου κατά Λιάγκα - Σταμάτη

Ηλεκτρισμένο ήταν χθες το κλίμα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου συζητήθηκε χθες η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου  σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη με αφορμή τα προσβλητικά σχόλια στο Πρωινό πριν από περίπου ένα χρόνο.

Όπως σας ενημερώσαμε, η Κωνσταντίνα ζητούσε 520.000 ευρώ, δηλαδή 260.000 ευρώ από τον καθένα και τα χρήματα θα τα δώσει για φιλανθρωπικό σκοπό. Τελικά, περιόρισε την απαίτηση στα 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο μέσω των συνηγόρων της Ηλία Λάρδα και Δημήτρη Κούρεντα.

Καταθέτοντας ως μάρτυρας ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" Άρης Λιαπάτης χαρακτήρισε τους διαλόγους Λιάγκα - Σταμάτη "κανιβαλιστικούς" σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα σχόλια "ειρωνικά". Όπως ανέφερε: «Αυτό που έμεινε από τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ότι κάποιος την πληρώνει, καθώς και ο χαρακτηρισμός "κοριτσάκι"».
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη, όπως είδαμε ήταν κανονικά στην εκπομπή και μέσω των συνηγόρων τους κατήγγειλαν απόπειρα "ευνουχισμού της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης. Αυτό ήταν μέχρι τώρα προνόμιο του Πάπα της Ρώμης".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved